Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Trudnica preminula od posljedica virusa svinjske gripe

operacija
Foto: Thinkstock
04.03.2015.
u 22:52

Trudnica je u Urgentni centar došla u kritičnom stanju, a proteklih nekoliko dana imala je visoku temperaturu

Tridesetogodišnja trudnica iz okolice Beograda preminula je danas na Infektivnoj klinici od posljedica virusa svinjske gripe, javlja Blic.

Žena, u petom mjesecu trudnoće, primljena je danas popodne u Urgentni centar, a potom prebačena na Infektivnu kliniku, gdje je preminula nekoliko sati kasnije.

Trudnica je u Urgentni centar došla u kritičnom stanju, a proteklih nekoliko dana imala je visoku temperaturu.

Točan uzrok smrti, kako je rekao direktor Infektivne klinike dr Mijomir Pelemiš, pokazat će obdukcija, čiji će rezultati biti poznati za oko 10 dana.

>> Žena u Tuzli umrla od svinjske gripe, druga pod nadzorom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:05 05.03.2015.

znate li koliko je trudnica preminulo u bolnicama Vukovara, Osijeka, Vinkovaca, Karlovca, Dubrovnika itd uslijed nestanka struje zbog srpskog granatiranja? Jesu li ovakve vijesti provokacija, ili u cemu je problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije