Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Trojica umaških policajaca osumnjičena za zlouporabu položaja

policija
Arhiva VL
28.10.2009.
u 12:04

Načelnik PU istarske Loris Kozlevac potpisao je rješenje kojim će se trojicu policajaca, zbog osnovane sumnje da su teško povrijedili službenu dužnost, udaljiti iz službe.

UMAG - Trojica umaških policajaca privedena su jutros u pritvorsku policijsku jedinicu PU primorsko-goranske. Sumnjiči ih se za zlouporabu položaja i ovlasti te krivotvorenje službene isprave u razdoblju od 27. kolovoza do 11. rujna.

Istragu su zajednički proveli PU istarska i USKOK. Prema neslužbenim podacima, policajci su krivotvorili službene blokove te su novac od kazni za prekršaje uzimali sebi. Tako su zarađivali i do nekoliko tisuća kuna dnevno.

Načelnik PU istarske Loris Kozlevac potpisao je rješenje kojim će se trojicu policajaca, zbog osnovane sumnje da su teško povrijedili službenu dužnost, udaljiti iz službe.

Ključne riječi

Komentara 7

BO
bohtar
06:40 29.10.2009.

Ako su tako radili mislim ,da jih je potrebno duplo kaznit,jer zakon na tom podrućju je jasan.Ako momci nisu svjestni ,da nije danas u doba elektronike za se igrat,nikad neznaš na koga naletiš,možda je policajac iz druge države,koji ima pravo da se prituži na kaznu,znam ,da baš takvim su naplačivali kazne.Ja sam svoj posao u uniformi odradijo 30 godina,i meni se je desilo baš na području Poreča,da se samnom policajac cenkao.radio sam u drugoj državi ne u hrvatskoj,mogli bi upotrjebiti malo kulture kada dođu do stranke.Toliko u tome.

RA
razočarani1
13:52 29.10.2009.

ma nisuuuuu.oni to ne rade oni su uzor građana.smradovi .brzo če biti vračeni na posao

MM
Mladen Miletić
16:50 28.10.2009.

Trojica umaških policajaca osumnjičena za zlouporabu položaja , ovo sigurno nije istina mogao bih se kladiti u veliku lovu, glavu bi dao da sigurno nije to da su samo trojica takovi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije