Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Sarajevskoj ulici

Trojica razbojnika opljačkala banku u Zagrebu

pljačka Sarajevska Privredna banka (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
26.02.2013.
u 11:44

Trojica maskiranih razbojnika opljačkala su Privrednu banku u Sarajevskoj ulici u Zagrebu, izvijestila je u Policijska uprava zagrebačka.

Trojica maskiranih razbojnika opljačkala su Privrednu banku u Sarajevskoj ulici u Zagrebu, izvijestila je u Policijska uprava zagrebačka.

Pljačka je izvedena u poslovnici Privredne banke u Sarajevskoj ulici na broju 6. "Tri nepoznata počinitelja izvršila su kazneno djelo razbojništva nad zaposlenicima", izvijestili su iz PU zagrebačke.

Posebna bezobzirnost pljačkaša vidi se po činjenici da je poslovnica banke u Sarajevskoj ulici smještena u Konzumovom trgovačkom centru, što znači da su sa plijenom prošli kraj velikog broja ljudi.

>>Zlataru glavom lupali o pod da dođu do nakita

Ključne riječi

Komentara 2

ME
mek
12:44 26.02.2013.

Upravo smo izašli iz Konzuma i uredno kupovali dok je pljačka bila u tijeku. Podsjeća me na naš život, dok mirno živimo, nismo svjesni koliko smo opljačkani od onih koji su nam obećali blagostanje za koje smo se borili.

ME
meteoropat
16:08 26.02.2013.

Ako se ne varam,u Dugavama u Sarajevskoj se nalaze i azilanti.Da,se možda oni nisu zaigrali !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije