Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbojstvo u zagrebu

Trojica opljačkala 79-godišnjaka u njegovu stanu

pula, napad
Duško Marušić
27.07.2011.
u 12:07

Kad je otvorio vrata, trojica muškaraca učinila su mu se sumnjivima. Pokušao je pobjeći u stan, no prisilili su ga da im otkrije gdje je skrio novac.

Trojica drskih, okrutnih i policiji za sada nepoznatih razbojnika orobila su u utorak u 15 sati 79-godišnjeg umirovljenika D. B. u njegovu domu u Prilazu Gjure Deželića na zagrebačkom Črnomercu. Najvjerojatnije prema unaprijed dogovorenom planu, trojac je nesretnom 79-godišnjaku prvo pozvonio na vrata stana. Umirovljenik je, ništa ne sluteći, otvorio vrata, međutim, kada ih je promotrio, shvatio je da su njihove namjere sve osim časne pa je pokušao pobjeći natrag u stan.

Trojac je ipak uhvatio umirovljenika. Savladali su ga i počeli mu prijetiti, a tražili su da im oda gdje je stavio novac i zlatninu. U strahu za svoj život umirovljenik im je odao skrovište.

Dok je jedan od pljačkaša budno pazio da umirovljenik ne učini neki potez, druga dvojica “ordinirala su” po stanu u potrazi za dragocjenostima. Trojac je na kraju odmaglio “bogatiji” za nešto manje od pet tisuća kuna.

Kad su otišli, D. B. je pozvao policiju. Razbojnike je opisao kao visoke oko 180 centimetara, srednje tjelesne građe, između 20 i 25 godina, odjevene u traperice.

Komentara 1

JI
jimbeam
00:19 28.07.2011.

mladež adz-ja,ljubi ih jaca......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije