Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO

Trojica dječaka spašena nakon 50 dana plutanja Tihim oceanom

ocean
AFP
25.11.2010.
u 15:34

Za jelo su imali samo jednog galeba, kojeg su jedinog uspjeli uhvatiti, a pojeli su ga sirovog

Trojica tinejdžera s Novog Zelanda spašena su nakon što su pedeset dana u malom čamcu plutali Tihim oceanom. Poslije nekoliko neuspješnih potraga novozelandskih zračnih snaga, pretpostavljalo se da su se utopili te su ih od početka listopada vodili kao nestale. Srećom, Filo Filo i Samuel Perez (15) te četrnaestogodišnji Edward Nasau spašeni su kad su ih ovih dana ugledali mornari s novozelandskog ribarskog broda sjeveroistočno od Fijija.
- Bili su vrlo dobro raspoloženi iako su toliko dugo plutali. Imali su teže opekline od sunca, ali već nakon prve pomoći bilo im je bolje, rekao je jedan mornar.
Lokalni mediji javili su da su tinejdžeri za jelo imali jednog galeba, kojeg su jedinog uspjeli uhvatiti, a pojeli su ga sirovog.
Ključne riječi

Komentara 8

FE
Felicijen
16:53 25.11.2010.

Imali su sobom valjda vodu u prahu ?

OB
-obrisani-
17:03 25.11.2010.

Sigurno su imali u čamcu gajbu piva, to objašnjava sve, pa i njihovo dobro rasploženje.

VI
vidimškoj
16:40 25.11.2010.

50 dana,sumnjam u ovu vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije