Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spriječen obračun

Trojica BBB-a zadržana nakon jučerašnje policijske zasjede

bbb (1)
Foto: Pixsell
1/7
14.02.2011.
u 11:21

U policijskoj su akciji "pali" članovi dijela Agramovaca i No Profita koji se protive politici Zdravka Mamića.

Samo trojica navijača Dinama od ukupno 85, koliko ih je jučer privedeno, zadržana su i bit će dovedeniaprekršajnom sucu. Riječ je o J. B. P. (32), Z. K. (22) i I. Š. (23) koji su bili naoružani palicama i bokserima. Z. K otprije je poznat policiji po nanošenju teških tjelesnih ozljeda i nasilničkom ponašanju.

Kako doznajemo, u policijskoj su akciji "pali" članovi dijela Agramovaca i No Profita koji se protive politici Zdravka Mamića. Navodno su išli u udrugu navijača gdje je, prema policijskom izvješću, trebalo doći do sukoba, no udruga je nedjeljom zatvorena pa sukoba, doznajemo, ne bi ni bilo.

>>Naoružani BBB-i išli u osvetu jer su im ‘ukrali zastave’

Prva šuškanja o pohodu u koji su krenuli deseci BBB-a upućivala su na to da je riječ o obračunu Boysa sa skupinom kriminalaca koja je kamatarila članove BBB-a i iza sebe imala, kako tvrde, "jaku podršku moćnika". U svakom slučaju, Boysi su ovoga puta bili ujedinjeni u svojoj akciji.

 Isti izvor tvrdi da nije bila riječ o sukobu frakcija, unutarnjem obračunu navijača Dinama, nego o akciji svih članova Dinamove udruge navijača. A sukob je eskalirao, prema našim izvorima, kada je jedna skupina ljudi prije nekih tjedan dana ukrala transparente BBB-a koji su bili spremljeni ispod južne tribine maksimirskog stadiona.

 

Komentara 22

EL
elfenomeno77
12:06 14.02.2011.

jel to onaj koji je izbio oko murjaku?ili je taj vođa gupe koja je uništala troje dinamove pripreme zaredomili je on kriva za nereda u Udinama, Temišvaru, Pragu i tko zna gdje

HU
Heroj Ulice
12:21 14.02.2011.

Stari, ti si u kur##..po 20 puta već stavljaš istu poruku? kaj je sa glavom?

DU
Deleted user
20:28 14.02.2011.

Sve sami razbojnici,narkomani i klošari kroje pravdu po tribinama i Zagrebu kada ih policija nalupa svi ste na strani huligana zato ne serite i uživaj te u Hrv. nogometu i praznim stadionima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije