Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ulov' na granici

Trojica Albanaca 'pala' s heroinom vrijednim i 2 milijuna kuna

Heroin auto
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/2
20.02.2014.
u 10:23

Heroin, ukupne mase 4,52 kilograma, su tijekom granične kontrole na prijelazu Karasovići s Crnom Gorom u automobilu pronašli policajci iz Gruda i carinici. Albanski državljani su kazneno prijavljeni i pritvoreni u Dubrovniku

Trojica albanskih državljana, u dobi od 21, 25 i 26 godina, "pala" su jučer oko 11.40 sati na graničnom prijelazu Karasovići s Crnom gorom, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, s oko 4,52 kilograma heroina.

Do vrijednoga "nalaza" došli su policijski službenici PP Grude u BiH i mobilne jedinice carine, tijekom granične kontrole, kad su u osobnom automobilu albanskih registracija primijetili preinake u bočnom pragu.

- Zbog toga se posumnjalo na krijumčarenje, a na osnovu naloga dubrovačkoga Županijskog suda detaljno je obavljena pretraga auta, pa je u prostoru desnoga bočnog praga nađeno 8 paketa oblijepljenih samoljepivom trakom. U njima je bio heroin, koji bi na tržištu vrijedio oko milijun kuna, a u uličnoj preprodaji u Hrvatskoj i dva milijuna kuna - ocjenjuju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Trojica Albanaca su kazneno prijavljeni zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te su, navode iz dubrovačke policije, pritvoreni u Dubrovniku. To je već treći puta u nešto više od mjesec dana da su albanski državljani na Karasovićima razotkriveni s drogom, što govori i da je taj prijelaz važna točka na prometnom koridoru šverca droge.

>>Marihuanu vrijednu 780 tisuća kuna sakrili u podvožju automobila

>>Automobilom pokušao prokrijumčariti 35 kilograma marihuane u Hrvatsku
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije