Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u SAD-u

Troje ubijenih u napadu na židovske centre, napadač vikao 'Heil Hitler'

Pucnjava u Kanzasu
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
14.04.2014.
u 07:21

Među ubijenima su William Lewis Corporan i njegov 14-godišnji unuk Reat Griffin Underwood te jedna ženska osoba

Frazier Glenn Cross tereti se za ubojstvo troje ljudi u dvije odvojene pucnjave u židovskim centrima jučer u Overland Parku u Kanzasu. Napadač je pucao na petero ljudi, od kojih je troje umrlo, navodi TheBlaze. Među ubijenima su William Lewis Corporan i njegov 14-godišnji unuk Reat Griffin Underwood te jedna ženska osoba.

Objavljena je i snimka uhićenja na kojoj se može čuti kako Cross uzvikuje nešto što zvuči kao nacistički pozdrav Heil Hitler, prenosi Huffington Post. Šef lokalne policije John Douglass rekao je da ne može reći što je osumnjičenik vikao te je naglasio da je prerano da se ubojstva proglase zločinom iz mržnje.

- Istražujemo slučaj kao zločin iz mržnje, istražujemo ga kao kazneno djelo, još nismo ništa isključili - rekao je Douglass.

>> U Kanadi ubijen gay aktivist, policija sumnja na zločin iz mržnje

Komentara 2

Avatar absolut
absolut
14:09 14.04.2014.

Dakle , počelo je .

UN
unbekant
21:17 14.04.2014.

Nema veze ko su i koje nacionalnosti su ubijeni,svaki je zivot vrjedan,i miga ne smijemo nikome oduzimati,to je uzas jedan,ali u americi je takav zivot,svako je naoruzan,i nitko ni je zasticen,niti siguran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije