Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U IDAHOU

VIDEO Troje mrtvih i devetoro ozlijeđenih u urušavanju hangara u SAD-u: 'Bilo je katastrofalno'

01.02.2024.
u 08:21

Ne znam što je uzrok, ali mogu vam reći da je to bio prilično globalni kolaps koji se dogodio, rekao je šef operacija vatrogasne službe Boisea Aaron Hummel.

U urušavanju hangara koji se gradio na lokalnom aerodromu poginulo je troje ljudi, a devetoro je ozlijeđeno, objavili su gradski dužnosnici Boise u Idahou .Urušavanje hangara dogodilo se oko 17 sati po lokalnom vremenu na rubu. Istraga je u tijeku, naveli su iz gradske vatrogasne službe, prenosi CNN.

Od devet ozlijeđenih preživjelih, petero ih je u kritičnom stanju te su na liječenju u bolnici.

'Došlo je do urušavanja objekta velikih razmjera. Ne znam što je uzrok, ali mogu vam reći da je to bio prilično globalni kolaps koji se dogodio, rekao je  šef operacija vatrogasne službe Boisea Aaron Hummel na konferenciji za novinare u srijedu i dodao: 'Bilo je prilično katastrofalno.'

Urušena zgrada nije bio u vlasništvu grada, napomenuli su dužnosnici. .

VIDEO: Patricia je preživjela napad kiselinom: 'Zvučat će grubo, ali naučila sam živjeti s ovom ružnoćom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije