Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Troje lakše ozlijeđeno u sudaru na željezničkoj pruzi Velika-Požega

vlak,sudar,prometna nesreca,portal (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/7
09.04.2013.
u 15:09

Uzrok nesreće još uvijek se ne zna, a više informacija znat će se nakon policijskog očevida koji je u tijeku

Na željezničkoj pruzi Velika-Požega, u blizini mjesta Trenkovo danas nešto iza 12 sati došlo je do sudara radnog stroja i teretnog vlaka. Tri osobe su prevezene u požešku bolnicu, ali kako je nakon pregleda utvrđeno da se radi o lakim tjelesnim ozljedama puštene su kući što nam je potvrdio i ravnatelj bolnice dr.sci. Željko Glavić. 

Uzrok nesreće još uvijek se ne zna, a više informacija znat će se nakon policijskog očevida koji je u tijeku. Na pruzi se trenutno obavljaju radovi na njezinoj rekonstrukciji.

>>Poskliznula se i pala na Glavnom kolodvoru pa je udario vlak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije