Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjedna akcija
Povratak na članak

Trojanski konj na Trgu bana Josipa Jelačića u znak prosvjeda protiv TTIP-a

Građani su mogli potpisati i peticiju Europske građanke inicijative (ECI) koju je potpisalo već skoro dva milijuna građanki i građana

Komentari 7

CI
cicibela
12:37 06.05.2015.

Naši "slobodni mediji" su se rastrgali od truda da informiraju javnost što nam ovaj trojanski konj donosi. Kad nas političari dovedu pred svršen čin, bit će kasno.

VL
CI
cicibela
13:07 06.05.2015.

Ukratko: TTIP je ozakonjenje korporativnog fašizma. Država više ne štiti opće dobro i dobro svojih građana, nego isključivo štiti profit multinacionalnih korporacija. Korporacije dobivaju mogućnost pokretanja tužbi protiv države ukoliko politika te države njima prouzroči gubitak profita. I dok namm naši zapadni "prijatelji“ stalno viču "Drž' te Putina!" oni nam ga tiho, diplomatski, uvaljuju u naše dvorište. Bez ispaljenog metka, žele korporativni fašizam ozakoniti u Europi. Pored takvih prijatelja, neprijatelji nam i nisu potrebni.

VL
DH
dalibor.hren
13:06 06.05.2015.

Trg Bana Jelačića nije dovoljno velik za sve trojanske konje koji bi trebali biti na njemu!

VL
LI
liskovaca
15:18 06.05.2015.

mislim da ih to jako dira!

VL
DU
Deleted user
16:33 06.05.2015.

Uglavnom ne trebaju nam prosvjedi ne trebaju nam političari korumpirani mafijaši i gradonačelnici ali niti nam ne trebaju vođe sindikada dovoljno su samopromocije napravili i dalje mogu otprditi ... nikom nisu prosvjedi pomogli samo bi pomogla jedinstvena fronta sindikata koji bi zaustavili ovu mafijaško Kukuriku Kradeze kliku. Što se tzv medija kako god bilo uglavnom su na štetu svekolikog pućanstva jer promoviraju štetočine i mafiju.

VL
DH
dalibor.hren
19:16 06.05.2015.

Trojanski konji su s obje strane Markovog Trga!

VL
MA
marijaqwer
14:09 06.05.2015.

Ovi pregovori su tajnovitiji od pregovora za ulazak u EU . Ulazak u EU nije donio napredak i blagostanje nego stagnaciju i iseljavanje. Pregovori sa Amerikom uništiti će cijelu EU a time i Hrvatsku. Amerikanci su šerifi u cijelom svijetu a svi ostali njihove sluge.Gdje god su Ameri prošli ostala je samo pustoš,nasilje,nered..., ne samo gdje su prošli vojskom nego i gdje su prošle njihove kompanije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.