Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD PRED ZORU

Trinaest mrtvih na groblju u Iraku

vojnici
Reuters
16.11.2009.
u 14:17

Neindentificirani ljudi u uniformama, navodno iračke vojske, su na groblju ostavili tijela izrešetana metcima nakon što su ih odveli iz sela Zauba.

U selu Zauba, jugoistočno od Bagdada, nepoznati napadači su u zoru napali selo i odveli muškarce u dobi od 25 do 50 godina koje su ostavili mrtve na seoskom groblju. Pored rana od metaka po tijelu, pucano im je u glavu.

Među ubijenima je i Attala Ouda al-Shukir, lokalni čelnik Iračke islamske stranke, kao i njegova tri sina i četiri rođaka te drugi lokalni pripadnici Savjeta buđenja, sunitske milicije koja surađuje s državom.

Dok je glasnogovornik policije, general Qassim Moussawi, rekao da je istraga u tijeku (oko sela je uveden policijski sat) i da su ubojstva vjerojatno rezultat plemenske zavade, seljani iz Zaube smatraju da su ubojstva djelo Al-Qa'ide.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
pocrn
20:11 16.11.2009.

..tja...!!? ..medjusobno se bespostedno ubijaju da bi se eto zastrasili Ameri..!!?,..hm.. to moze biti dobar i valjan razlog perverznog medjumuslimanskog ukokavanja, pitanje je samo hoće li ih doteći.!!?Bok!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije