Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
davor

Tri tisuće posjetitelja na početku Ribarskih večeri

Tamburica
ARHIV VL
06.08.2011.
u 12:00

Brojni posjetitelji uživali su u vožnji brodom po Savi. Ponuđeno je niz suvenira, a dobro raspoloženje potrajalo je do ranih jutarnjih sati.

DAVOR - Po deseti put ovo pitomo slavonsko mjesto na rijeci Savi domaćin je gastronomsko-turističke priredbe Ribarske večeri koju organiziera KUD "Matija Antun Relković" u cilju proširenja turističke ponude ovog kraja. Prvoga dana priredbe okupilo se više od tri tisuće posjetitelja koji su na otvorenom prostoru u središtu mjesta, a u blizini savskog nasipa, kušali niz specijaliteta od riječnih riba, a priređen je i sadržajan zabavno-glazbeni program u čijem je središnjem dijelu s pjesmama, plesovima i običajima nastupio folklorni ansambl "Kraluš" iz Zagreba.

- Tijekom oba dana priredbe očekujemo oko desetak tisuća posjetitelja, a slično je bilo i prethodbnih godina - kaže Ivan Matošević, predsjednik davorskog KUD-a. U programu su još nastupili tamburaši tog KUD-a, zatim tamburaški sastav Lađari i najpoznatiji tamburaši novogradiškog kraja Satir, koji su se predstavili i pjesmama sa nedavno objavljenog albuma "Slavonac sam bio i ostao sine" u izdanju Naklade zvuka "Superton" iz Požege.

Brojni posjetitelji uživali su u vožnji brodom po Savi u organizaciji poduzetnika Ivana Kerekovića, ponuđeno je niz suvenira, a dobro raspoloženje potrajalo je do ranih jutarnjih sati.

U subotu uverčer završavaju Ribarske večeri, a nastupaju Najbolji hrvatski tamburaši, te tri gitarista s akustičnim gitarama.

Komentara 1

QW
qwas33333
15:14 15.08.2011.

bilo je ok, al se šaran na rašljama nešto smanjio u odnosu na prošlogodišnji, a cijena ostala ista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije