Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako se provodi zakon
Povratak na članak

Tri psa za koje je načelnik općine Vrhovine tvrdio da su zbrinuti u Rijeci vratili se u Rudopolje

Općinski načelnik kaže kako su sedam pasa predali osobi koja je tako već preuzimala napuštene životinje, bez naknade, a veterinarska inspekcija zbog nezakonitog zbrinjavanja pasa podiže optužni prijedlog

Komentari 3

Avatar maxist
maxist
15:51 20.10.2019.

brojne nepotrebne "službe" ubiru lovu-plaću ali ne rade ni 10% tog posla ! Nadležnost je bitna svima samo radi primanja ali obavezu "šalji dalje" !!

VL
BU
bubinjo
15:10 20.10.2019.

Što ti to smeta zašto si došao na ovu stranicu o životinjama, čitaj drugo! Nije samo stvar u "džukelama" već o radu naših službi ako treba zrinuti onda zbrini, radi svoj posao plaćen si za to. Nema reda u ničemu a neki od nas žele da reda bude i kod životinja jer ponašanje ljudi nije drugačije niti prena čovjeku. Skreni na druge teme!

VL
OK
okozaoko
20:32 23.10.2019.

Divlji Balkanci ne poštuju zakone ni pod razno, ali zato se busaju u svoja domoljubna prsa kad god za to kapne koja šuška. Zombiji bez srca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.