Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Štitaru i Vinkovcima

Tri provale tijekom vikenda

policija
ilustracija
15.12.2014.
u 10:29

Nepoznati je počinitelj u Gupčevoj ulici u Štitaru provalio u spremnik za gorivo na radnom stroju iz kojeg je otuđio veću količinu goriv

PU vukovarsko-srijemska je izvijestila kako su tijekom vikenda u Štitaru kod Županje i u Vinkovcima zabilježene tri provale kojima je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna.

Nepoznati je počinitelj  u Gupčevoj ulici u Štitaru provalio u spremnik za gorivo na radnom stroju iz kojeg je otuđio veću količinu goriva. U Vinkovcima je nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mesnih proizvoda iz koje je otuđio veću količinu mesa i suhomesnatih proizvoda u Vinkovcima, a nepoznati provalnik je provalio u osobno vozilo iz kojega je ukrao novac.

Policija procjenjuje da je u svakom od ova tri kaznena djela nastala štete od po više tisuća kuna te obećava kako će poduzeti sve kako bi otkrili počinitelje.

>> Ušli u nezaključan stan pa pokušali opljačkati stanare uz prijetnju oružjem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije