Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za voditelja ERS-a
Povratak na članak

Tri posljedice i tri rješenja za šefa Vlade i ministricu

Najblaža posljedica dogodit će se pribjegnu li poništenju natječaja. Tada će se morati pravdati članovima PSP-a koje su sami birali jer takvim bi im rješenjem poručili da su im nebitni

Komentari 15

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:05 06.04.2018.

Doći će vama ovi pusićevi novo komponovani partizani glave, otvorili ste im vrata i pustili u kuću, znate šta sljedi, ostat ćete bez kuće.

VL
MO
mobitel20
17:33 06.04.2018.

"Rjesenje" je da postave zajednicku ljubav, svjetonazorsku im blizanku Marinu Skrabalo. Outaj se do kraja, Plenkovicu, hehe. Komedija ziva na sto je spao taj HDZ....od HAVCa,Obuljen, finqnciranja Frljica, jugosorosevog "spektakla" Rijeka 2020, obnove Galeba, potpore petokraci, uvodjenje antinacionalnog kurikula, medijske soroseve politike na HRT i HINA, jugonacionalisticki DORH, "rjesenje" za Blokirane radi Bosnjakovic-kreator ovog istog Zakona iz doba Kosorice...i na kraju Istanbulska...to sve nema blage veze sa centrom, a kamoli s desnicom. To je ekstremna ultraliberalna globalisticka agresivna ideologija. Stoga je sasvim nevazno tko je taj cinovnik u ERS.

VL
BO
boris
17:08 06.04.2018.

Plenkovic i njegova ministrica su isto skuhali, na silu, pa zato ju je i doveo...

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
16:16 09.04.2018.

Ostavke ..ostavke dajte i to je to... očito nepoštivanje kriterija i natječaja koji su sami raspisali.... vučete nas za nos vi koji nemate nikakav legitimitet... plenković.. divjak...vrdoljak... odstupite i gonite se tamo gdje vam je mjesto

VL
Avatar Jana
Jana
17:23 06.04.2018.

Kladim se da je ovo sve namješteno unaprijed i da će Divjak dovesti sa Plenkovićevim blagoslovom Jokića. Želje HNS-a i SDS -a se moraju ispuniti. Plenkoviću žalim te jer si do sada pokazao da si najveći slabić u Hrvatskoj iskoj i tvoji saveznici koje mi nismo birali vode vladu a ne ti. Nesposoban si daj ostavku!

VL
BA
bakulušić
23:16 06.04.2018.

Nakon ratifikacije Istanbulske konvencije, najpoštenije i najbolje rješenje bi bilo da gospodin Plenković i njegovi prijatelji iz HDZ-a prijeđu u HNS i bez ikakvih problema određuju tko će voditi kurikulnu reformu. Nema ideoloških sukoba, nema trzavica, sve bi glatko teklo do idućih izbora. A i narod bi znao tko vlada Hrvatskom. Može li poštenije?

VL
DU
Deleted user
18:56 06.04.2018.

Ima i četvrto rješenje a to je izraditi novi izborni zakon da nas ne bi ucjenjivale stranke sa 151 članom i odmah prijevremene izbore tako bi i Plenković i njegovi KP(koalicijski partneri) otišli za sva vremena.

VL
ST
Stipan
19:48 06.04.2018.

Najbolje rješenje da svi ovi idu crnom vragu

VL
RK
Rodneral Križičević Rodnik
17:16 06.04.2018.

Grci : Barbari = Hrvati : Divjaci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.