Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA VEĆE UGROZE
Povratak na članak

Tri godine korone: I dalje se ne smatra virozom, a o proglašenju kraja pandemije ovisi Kina

Zbog povoljne epidemiološke situacije i smanjenog interesa javnosti, Stožer je donio ovoga tjedna odluku da će se podaci o zaraženima objavljivati jednom tjedno

Komentari 5

Avatar CHOW
CHOW
08:41 25.02.2023.

Zbog dugotrajnog nošenja maski mnogobrojna djeca danas imaju velike probleme sa disajnim aparatom, bronhitis, upala pluća, temperatura preko 40.

VL
WT
WTF!
12:10 25.02.2023.

Kaj,zadnjih mjeseci hospitaliziranih i na respiratoru više cijepljenih nego necijepljenih? Zato više ne dajete izvješća? Gdje info koliko je onih kojh više nema + onih narušenog zdravlja zahvaljujući covid pripravku? To i dalje zabranjena tema? Kaj sa izvješćima pravih stručnjaka koji apeliraju za ukidanje tog pripravka jer nije ni blizu onog "efikasno i sigurno"?!? 🤐🤫🤐🤔

VL
AN
AntePortas9
13:53 25.02.2023.

Nije vrijedno komentara.

VL
V0
Vlaskoulicanec4.0
17:48 25.02.2023.

A da vi malo počnete pisati o ogromnom povećanju smrtnosti u Europi, pogotovo u regijama gdje je procijepljenost visoka?!

VL
ZD
ZDRU
13:23 25.02.2023.

Ne ovisi Kina o proglašenju kraja epidemije, nego kraj epidemije ovisi o Kini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.