Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED
Povratak na članak

Tri godine dobri Milan drži našu vladu na okupu, a sada se svi čude

Bože dragi, kako smo čudni. Digla se strašna galama, jer su na svečanost povodom hrvatskog predsjedanja EU-om, Knez Milan i prvi DORH-ovac Jelenić sjedili u istoj loži.

Komentari 4

17
1712neno
21:20 11.01.2020.

Zagrebačani..zagrebcanci..purger..dalmatinci ..dalmosi dignite se..zagreb je postao kartel njima...od Horvatincicu,Kutle,Mamić, BANDIC i njegov holding..NJIHOV...Zar ste toliko zasljepljenim fontanama...Zagreb je nekada bio lijep grad ..kulturan..u što ga pretvorise..Advent kao vasar ove godine..cijene titula malo brašna i vode 20 kn...bolje da više ne pišem... Karte vlada zagrebom..Hrvatskom a vi samo sutite..

VL
VR
Vrac666
09:11 12.01.2020.

Kaže stara Kineska svakoj gozbi dođe kraj

VL
CM
Crni_moj
15:54 11.01.2020.

Budimo korektni. Bandić je izabran za gradonačelnika od naroda i to će trajati do sljedećih izbora a onda će pobijediti on ili netko drugi. Učimo se demokraciji. Ja ga nisam birao ali poštujem većinu kao i kod svih drugih izbora. Pa i Milanović je neko veće rekao da je demokracija to što imamo i toga se trebamo držati iako nije idealna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.