Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za novu godinu

Trenutak za povijest: Hrvatska u ponoć diže rampe na granicama, imat ćemo dva slavlja, doznajemo detalje

21.12.2022.
u 19:01

Hrvatska će u ponoć 1. 1. 2023. podići rampe na graničnim prijelazima prema državama u Schengenu, uvesti euro i simbolički obilježiti ta dva događaja

Komentara 62

MO
modovisisajteMaraschino
19:17 21.12.2022.

i spustiti rampe prema istoku

BJ
bjmaro
19:22 21.12.2022.

Zbogom “regionu “ i nikada vise bratstvo i jedinstvo i Tko nas zavadi. A dežurni higijeničari oko stradanja u 2. s.r.,raznih pozdrava uskoro ce biti “penzionirani” i biti živi relikt nekih prohujalih vremena . To je moja prognoza za iduću godini

Avatar | spremno zidam |
| spremno zidam |
21:31 21.12.2022.

Obozavam ove dezurne narikace tipa: “sad ce mladi jos lakse bjezati na Zapad”… Zivim u ovoj drzavi vec gotovo 60g… fakultet sam zavrsio jos za vrijeme Jugoslavije… od 1988 pa do 2000-e, imao sam tri fenomenalne i jedno desetak vrlo dobrih ponuda da odem raditi van… Engieska, Belgija, Danska, Francuska, Svedska. Ukljucivale su osiguranu radnu i boravisnu fozvolu, posao i za suprugu, placen stan… Niti jednu nisam prihvatio. Cak ni u vrijeme rata devedesetih… Zato sto sam odlucio zivjeti u Hrvatskoj. istovremeno, puno mojih kolega je otislo pod slicnim u uvjetima. Nismo tada bili ni u EU, a kamoli u Schengenu. Dakle onaj tko hoce otici, otici ce, bez obzira bilo EU ili Schengena, ili ne. Onaj tko nece - nece… ni sa tri Schengena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?