Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Trend je imenovanje rodbine onih koji su na vlasti

Premijer se nije mogao izuzeti, ali javnost mora znati kad se imenuju bližnji onima na vlasti

Komentari 5

Avatar Retardo
Retardo
08:28 24.11.2018.

Histerični populizam, Plenković je europejac i ima pravo uhljebiti svojih 5 tisuća maloumnih anemičnih rođaka na vodeća mjesta u državnoj upravi i javnim poduzećima. Pa to je suština EU.

VL
KS
Ksantipa
08:39 24.11.2018.

Oduvijek se tako radilo, nekad (Juga), danas i sutra će se. To je dio naše kulture, sukladan našem sklopu , mentalitetu, svjetonazoru i filozofiji.Gotovo svi ministri su uvijek na taj način postali ministrima, direktori firmi, šefovi sektora, ravnatelji škola, vrtića, staračkih domova,....Od kolijevke do groba moraš imati nekoga svoga. Pokušajte ih malo analizirati, počevši od KGK. Tko ju je doveo, tko ju je "uskrsio", tko ju je poslao u SAD, tko u NATO, tko na Balkan,...? Ona to vraća, pa i svom prijatelju konobaru koji je zakupio pola centra u Zagrebu, za svoje lokale.

VL
Avatar Observer
Observer
09:37 24.11.2018.

Bez poznanstva i veze , u Hrvatskoj ne mozes ni na trznicu a kamo li u diplomaciju !

VL
OO
onako_ovlaš
09:43 24.11.2018.

naravno da je premijer odgovoran,to se vidi iz njegove retorike,on naime uvijek kad je podsvjesno odgovoran pribjegava retorici apsurda ( prestati disati i slično) umjesto da javno eksplicira vlastitu neumiješanost.retorika otkriva tragove

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.