Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitali smo vas
Povratak na članak

Trebaju li roditelji odlučivati o cijepljenju djece? Ovako ste odgovorili

Većina vas slaže se kako roditeljima treba omogućiti da odluče žele li ili ne žele cijepiti svoje dijete. No, mnogi upozoravaju da se prije same odluke trebaju poduzeti i određeni koraci

Komentari 16

Avatar emilsali
emilsali
13:57 25.02.2015.

Roditelji trebaju sami odlucivati dali ce dete biti cepljeno ili ne !!! jer iza svih tih cepljenja i Lekova stoji Farmaceutska mafija koja odlucuje koje bolesti su aktuelno opasne i kojim sredstvima se te bolesti trebaju leciti !!!

VL
IV
ivan998
14:35 25.02.2015.

Ma to je apsurdno cijepiti dijete cim se rodi a ono 100% zdravo,od cjepiva slabi imunoloski sustav pa zato i je danas svako trece dijete bolesno,tko je prije 50 god. znao za cjepiva pa su opet djeca bila zdravija nego ova danas,sve je to u reziji farmaceutske mafije i korumpiranih lijecnika koji na takav nacin pune svoje djepove bez imalo savjesti na negativne posljedice!

VL
DJ
djurex
12:44 25.02.2015.

ukucajte na you tube "bill gates depopulacija" video traje 54 sekunde i sasvim lijepo je objasnio namjenu cjepiva za slabije upucene u temu..

VL
HK
Hilari Klinton
14:41 25.02.2015.

Zahvaljujući hrvatskoj pameti Hrvate čekaju gorka vremena.

VL
MX
Mister X
11:12 18.08.2015.

Mogu samo reći jedno ne znam nisam pametan i ne znam što da mislim što je zapravo ispravno ... Blago onima koji su sigurni i znaju . Istina nisam se pozabavio tom temom.. Zato mislim da je najbolje se super informirati i odlučiti. Ako cijepljenje pomaže znači zaštićeni su oni koji se cijepe te neće biti opasnosti ako obole oni koji nisu cijepljeni ( jedino ostaju na savjesti roditelja ) - koji su mislili "tako" da ih spase od eventualnih posljedica cijepljenja ! Dok su djeca mala brinu se i odgovornost preuzimaju - roditelji - društvo - država - medecina ... Zato ostaje zaista tko zna što je ispravno - vjerujem zapravo nitko ili Bog zna ! što se svodi na isto !!!

VL
PI
pistaljka
23:23 11.05.2015.

Djeca, čiji imunitet se tek razvija i jača, ne trebaju nikakva cjepiva, posebno ne cjepiva, koja sadrže najopasniji otrov znan čovjeku - živu (mercury), žive viruse, mnoge adjuvante (koji potiču i pospješuju razna oboljenja u skoroj i kasnijoj dobi), cancerogene tvari, dodatke koji otežavaju razvoj imuniteta ili izazivaju paniku imunitetsku (autisam) itd. Djeca ne trebaju nikakve ljudske bućkuriše osim majčinog mlijeka, zdrave hrane i zdrave vode. Vakcinacija je samo dio programa depopulacije stanovništva svijeta i osiguranje budućih bolesnika. Današnja liječnička sprega je u rukama svjetskih kriminalnih farmaceutskih kompanija, a one u rukama svoje svjetske kriminalne mafije i vlade koja upravlja skoro svim događajima u svijetu, posebno onim koji uništavaju sve što je dobro. Vakcinacija je od samog izuma prešla u ruke svjetskih satanista. Zato Bogu hvala da se neki roditelji bude, prepoznaju istinu i pokušavaju se boriti za ono što im je najdraže u životu - svoju djecu, a koje sotona im želi oduzeti.

VL
PA
pavel1001
20:53 25.02.2015.

ja cu sam odlučiti da li ću cijepiti svoje dijete i nitko drugi,takav ne postoji!

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:56 25.02.2015.

...koja većina vas... populacije... čitatelja ili komentatora...

VL
OR
"orlando"
22:10 25.02.2015.

Svasta, nema mog komentara ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.