Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Josipović:
Povratak na članak

'Treba destigmatizirati oboljele od psihičkih bolesti'

Želimo reći da su ovo naši sugrađani i da smo ih spremni resocijalizirati i zato je važno da se liječe uz visoke standarde – rekao je Josipović.

Komentari 6

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
12:35 22.04.2014.

meni sve ovo izgleda kao predizborna kampanja?

VL
MD
mara-danda
12:53 22.04.2014.

ivo udari im zamp na ludilo...

VL
DU
Deleted user
13:24 22.04.2014.

'Treba destigmatizirati oboljele od psihičkih bolesti"! Pa čovječe jedini stigmatizirani u današnjem svijetu jesu oni normalni, svi ostali, uživaju pozitivnu diskriminaciju po bilo kojoj osnovi, ne smiješ ih čak ni nazvati imenom koje im po medicinskoj dijagnozi pripada. Budući daa im je unazad godinu dvije dato pravo glasa, Ivo prozirni počeo ih je skupljati. Ko hrčak zrnje žitarica!

VL
MA
malisani
13:02 22.04.2014.

Trebalo bi i lustrirati ali tu bi se predsjednik i njegova svita našli u nezavidnom položaju

VL
OS
osica
13:34 22.04.2014.

U kojoj vi to državi živite - onoj mudraca- odvojenih od naroda," ? Narodu ove parade ne znače ništa. Vidite li svoje građane, pognutih glava, pratite li statistiku- koliko hrvatskih građana je na rubu ponora, na antidepresivima, depresiji koja jeja je sve dublja . ? Od duboke depresije, koju ne vidite, nažalost pitanje je vremena do kada će se kod mnogih pretvoriti u duboke psihičke probleme- " bježanja od stvarnosti , od života u kojem ne mogu funkcionirati kao ljudi, živjeti, raditi, liječiti se , u neki svoj svijet, u kojem se osjećaju bolje ". Čitala sam negdje izjavu jednog liječnika, psihjatra otprilike ovako . "kad bih sve te bolesne, koji žive u nekom svom svijetu, u kojem su sve ono što nisu mogli biti u stvarnom životu" jednim potezom ruke mogao vratiti u stvaran život, iz kojeg su pobjegli - ne znam da li bih to učinio - jer ovdje žive sretnije, pobjegli su od tereta života ." Predsjedniče i vladajuća svita učinite već nešto konkretno , da nam ovaj život bude bar malo sretniji. Prazne riječi i fraze to neće učiniti. naslušali smo ih se.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
14:33 22.04.2014.

Guslar i dalje reve u epskom distihu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.