Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDSKA PRESUDA
Povratak na članak

Tražitelji azila dobili slučaj: Belgijskoj državnoj tajnici zaplijenjeni zamrzivač i aparat za kavu

"Cilj je bio pokazati da ovdje još uvijek postoji vladavina prava", rekla je odvjetnica Marie Doutrepont koja je zatražila tu mjeru u ime svojih klijenata

Komentari 5

TH
than
23:01 11.01.2024.

Lijepo im pronaći posao pa neka plaćaju stanarinu sami, ali gle čuda. Oni ni ne žele raditi, već žele socijalu. Što bi u Irskoj rekli, imamo dovoljno i svojih neradnika, ne trebaju nam i neradnici koji nisu Irci.

VL
BF
bf23
08:30 12.01.2024.

Jadni džihadisti,smrzavali su se na ulici u državi u koju su ilegalno ušli

VL
PO
poluprovokator
07:20 12.01.2024.

Imovina se plijeni tek kada se nemože naplatiti potraživanje u novcu i plijeni se u razmjernom iznosu. Dali bi meni za dug od 100.000,00€ pljenili mikrovalku i fen??

VL
V0
Vlaskoulicanec4.0
06:47 12.01.2024.

Svi oni bi kruha bez motike. A aktualna lijeva politika u EU i Europi ih u tome još i podržava!

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
01:41 12.01.2024.

Kakva ljudska prava i kakvi Azili.Ako želite radnu snagu treba se ugledati na njihov svijet koji oni jedino razumiju i što je za njih jedino ispravno. Pobunjeni Huti u Jemenu migrante odvode u pritvor i tamo su držani dok ne plate naknadu za puštanje. Građani Saudijske Arabije svaki dan objavljuju desetke oglasa u kojima nude imigrantske radnike i radnice kao spremačice, čistačice, dadilje i vozače. Mobilna aplikacija Haraj.sa lani je imala 2,5 milijuna posjeta - više od Amazona ili AliExpressa.U Saudijskoj Arabiji, „Haraj.sa” trguje stotinama kućnih pomoćnica, i prodaje ih se onima koji najviše ponude. To je realnost gdje vlada siromaštvo i prenapučenost.Za njih je multikulturalizam nepoznanica i u biti ih ne zanima ,bitan im je samo novac i socijala tako da ih zapadne vrijednosti ne zanimaju.Odvjetnici Marie Doutrepont je bitan slučaj koji vodi i za to dobiva novac a migrantima daljnja sigurnost i smještaj,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.