Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP dr. A. Starčević
Povratak na članak

'Tražimo neopozivu ostavku 'slučajnog' premijera Milanovića!

HSP AS najoštrije osuđuje i izjavu premijera Zorana Milanovića u kojoj jasno i nedvosmisleno definira obrambeni i Domovinski rat kao građanski.

Komentari 9

RO
robyt
10:27 18.03.2013.

Ružo što ste glasovali za zakon o dvojezičnosti

VL
TS
tranzicija svesti
11:16 18.03.2013.

Govor mržnje nije verbalni delikt ni po Hrvatskom ni po Međunarodnom pravu. Ako se sad zamene teze otvara se prostor da je sve dozvoljeno odn. da je sve podložno ad hock tumačenju. Tu je onda zasigurno kraj pravnoj državi.

VL
Avatar tomsom
tomsom
13:35 18.03.2013.

Po kojem kriteriju čelnica stranke, koja bi na izborima osvojila glasova koji se mjere u promilima, dobiva toliki medijski prostor i traži smjenu premijera. da nije tragično bilo bi smiješno.

VL
DU
Deleted user
15:27 17.03.2013.

BRAVO Ruzo!!!!

VL
TO
Toni50
16:39 17.03.2013.

HSP AS najoštrije osuđuje i izjavu premijera Zorana Milanovića u kojoj jasno i nedvosmisleno definira obrambeni i Domovinski rat kao građanski. Ujedno mogu odmah zatražiti i ostavku cijele Eu zajednice te Amerike jel je to njihova defincija za rat kada jedna država ratuje sama protiv sebe .... Kada se rastura ... Zaista je pogrešna ta izjava i te kakao jel se nije radilo samo o građanskom nego i o seljačkom primitivnom nepotrebnom ratu naroda Srba Muslimana Hrvata i Albanaca !!!

VL
RO
robyt
18:43 17.03.2013.

CRNA VRANO meni je zadnju lipu iz lisnice izbila prethodna vlast,samo da znaš,pišete gluposti oprosti,ovdje napadate ovu vlast zbog dvojezičnosti u hrvatskoj,koja je to vlast donijela zakon o dvojezičnosti.Slažem se Vukovar nije zaslužio to ,ali dajte već jednom shvatiti dada život ide naprijed htjeli mi to ili ne,u BiH hrvati uče u školama po hrvatskom programu i što sada trebaju bošnjaci ili srbi sve hrvate protjerari zbog toga ,trebamo li mi sada dignuti glas protiv dvojezičnosti u istri,I tamo talijani nisu bili ništa bolji kao okupatori te teritorije ,shvatote za boga miloga život ide dalje,sjaćat ćemo se svojih žrtava uvijek ,ali treba i živjeti,pa mi još nismo riješili se ni utega II sv.rata ,Halo cvijeli svijet vozi 300 na sat a mi tapkamo u svojim ludorijama i balkanskom blatu.I hvala bogu da dolazi taj 1.7. pa da zaista im ova država počne ličiti na državu

VL
VO
VolimZagreb
18:56 17.03.2013.

još jedan doprinos smirivanju situacije pred utakmicu. Bravo premijeru!

VL
OB
-obrisani-
10:20 18.03.2013.

18.03.2013. u 10:01h komando je napisao/la: Jadna majko kada ovaj Tepeš zna kakav je bio domovinski rat, stvarno ga treba pozvati na neku tribinu da objasni kako to ne mogu dobiti izbore ako imaju 500.000 branitelja na njihovoj strani, aa što bi desničarima hsp-a raznih boja donijelo 20% mjesta u saboru! Upravo ovima 500.000 ne treba objašnjavati notorne gluposti Tepeša i Ruže jer oni ipak glasuju drugačije:: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Slčušaj komando dobit će desna opcija iduće izbore 100% , od 23 godine Hrvatske neovisnosti ovi kukurikavci su bili na vlasti od 2000 do 2003 znači nisu bili cijeli mandat , a ovaj cijeli mandat milion posto neće biti na na vlasti , ja mislim još ovu godinu i bye,bye ! Hdz je zasrao sa Sanaderom i nekoliko pojedinaca i neka su letili sa vlasti , ali Sanader i ekipa su u zatvoru a novi HDZ se vraća opet na vlast s nekim iz desne opcije , a ne više u koaliciji sa Srbima !

VL
OB
-obrisani-
11:14 18.03.2013.

Zar nije ona, kao Kanađanka, gošća u Hrvatskoj?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.