Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravično

Tražila je da napusti IS pa je mladi ekstremist pogubio svoju vlastitu majku

ISIL
Foto: VL FOTO
08.01.2016.
u 07:45

Žena je htjela pobjeći što dalje od pripadnika ISIL-a i napustiti islam te je, navodi se, sinu rekla da će zajedno pobjeći. No sin ju je prijavio. I pogubio.

Zbog optužbe ISIL-a da je odbacila svoju vjeru, 20- godišnji pripadnik Islamske države, koji ju je i prijavio, pogubio je svoju vlastitu majku. 

Nesretna žena, prema nekim izvorima 35-godišnjakinja, ap rema nekima 40- godišnjakinja, pogubljena je u sirijskom gradu Raqqa, nedaleko od poštanskog ureda u kojem je radila, a ovom stravičnom scenariju svjedočilo je stotine ljudi, izvijestili su borci za ljudska prava, Syrian Observatory for Human Rights.

Žena je htjela pobjeći što dalje od pripadnika ISIL-a i napustiti islam te je, navodi se, sinu rekla da će zajedno pobjeći. No sin ju je prijavio. I pogubio. 

>>Iračka vojska ranila glasnogovornika Islamske države Abu Muhammad al-Adnanija

Ključne riječi

Komentara 16

MA
manaslu
09:01 08.01.2016.

Bolesni ljudi

DU
Deleted user
13:15 08.01.2016.

Svaki je fanatizam isti. Bilo vjerski, bilo nacionalni, rasisticki,... Sve je to isto smece. I uvjek postoje ljudi koje ce naukovati druge da ih slijede: Hitler, popovi, imami I drugi, a uvijek ce biti bu.da.la koji ce im vjerovati.

FO
ForeignLegion1987
14:03 08.01.2016.

pa cijelom svijetu je jasno,,,da su ludaci,,,ako je ovo islam,,,onda je islam zlo ovog svijeta,,,koji treba unistiti,,,i biti ce naravno,,,jer europa ,,,jos miruje,,,ali kad se digne na noge jadna im majka vidjecete,,,,,muslimani,,,,sirom europe,,,zaustavite to jer oni ubijaju u vase ime,,,ako budete sutili i gledali za nas ste isti kao i oni,,,to je sasvim sigurno...a uz njih ce te nazalost nastradati i vi,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije