Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U postupku sedmorici osumnjičenih za pljačke saslušat će se najmanje 50 svjedoka

Traži se naoružani bjegunac

12.05.2006.
u 19:58

Zagrebačka policija još traga za Grgom Crnkovićem, članom grupe osumnjičene za razbojstva u Fini i na Drvinju, kada su ubijeni Sokolovi zaštitari te teško ranjen Dragutin Golik. Policija Crnkovića, koji je preko medija najavio da će se predati, smatra opasnom osobom, koja je naoružana. Traga se i za njegovim terencem srebrne boje ZG 2812-AS. U međuvremenu, ostalim članovima skupine Nenadu Filipoviću, Ognjenu Grubiću, Igoru Mustaču, Draženu Gebaju, Borisu Žalcu i Mariu Drpiću određen je pritvor.

Kako se neslužbeno može čuti, kriminalistička obrada još nije završena. Koliko je dosad poznato, u pretragama stanova osumnjičenika nađeno je nešto droge te pištolj kod Grubića. Grubić se pak sumnjiči za ranjavanje Golika, a je li pucao baš iz pištolja koji je nađen kod njega, znat će se nakon vještačenja. No, bitniji od toga su rezultati DNK vještačenja, koji još nisu gotovi. Naime, USKOK-ov istražni zahtjev, pogotovu za Finu, uopćen je.

Zna se samo da se za to krvavo razbojstvo sumnjiče Filipović, Igor Breškić, Crnković i Grubić. Ne precizira se tko je pucao, iako su se pojavile informacije da je u iskazu na policiji Filipović teretio Breškića, koji je ubijen lani u prosincu u okršaju s policijom.

U istražnom postupku saslušat će se najmanje 50 svjedoka. Kako je pak policija do počinitelja došla zahvaljujući insajderskim informacijama te činjenici da je netko od osumnjičenih propjevao, moguće je da i ova, nova zločinačka organizacija dobije svoga pokajnika.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije