Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima i toga

Traži se lopov koji je s njive ukrao nekoliko desetaka košnica s pčelama

pčele
Foto: CSIRO
1/3
27.12.2015.
u 23:08

Vlasnik ukradenih košnica oštećen je za više desetaka tisuća kuna

Da lopovi ne biraju što kradu, i nije neka tajna, no krađa koja se dogodila na području PU osječko-baranjske doista spada u rubriku vjerovali ili ne. Naime, kako je priopćila osječka policija, lopov ili više njih između 17. i 26. prosinca s njive u naselju Svetoblažje ukrali su nekoliko desetaka košnica u kojima su bile pčele.

Kamo su košnice odnijeli i koliko im je trebalo da cijelu tu “operaciju” sprovedu u djelo, za sada je nepoznanica koju istražuje policija. Za još uvijek nepoznatim počiniteljem se traga, a policija je priopćila i da je vlasnik ukradenih košnica i pčela oštećen za više desetaka tisuća kuna. Nije priopćeno tko je krađu otkrio i prijavio policiji.

>> Sauna za pčele je i smrt za nametnika

Ključne riječi

Komentara 2

IV
Ivanveliki
00:10 28.12.2015.

Tako častan posao je netko dosao sramotiti. Za jednog pčelara je to ogromna šteta. Ne pamtim da se tako što dogodilo.

HR
hrxxx111
16:34 28.12.2015.

to se cesto dogada i u cijeloj drzavi. Dovoljno je samo baciti pogled na pcelarske forume.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije