Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
curenje informacija
Povratak na članak

Traže pritvaranje devetorice policajaca i jednog obrtnika

Što ih je zanimalo: Osim informacija o punktovima prometne policije, osumnjičene su zanimali i podaci koje MUP ima o sobnim vozilima

Komentari 9

DA
Davorin1
19:12 30.10.2012.

37 osoba privedeno 10 pritvoreno 26 se brani sa slobode ------------------------------- 36 ukupno gdje je nestao čovjek?

VL
KA
katasteko
20:49 30.10.2012.

Jel' im to ta afera sa prisluskivanjem?

VL
Avatar kravata
kravata
06:21 31.10.2012.

Dali je saborski zastupnik D. Grubešić imao pravo kad je rekao da je hrvatski narod bolestan?

VL
JO
jožek2
07:10 31.10.2012.

Oni koji bi trebali biti uzor i najpošteniji u obavljanju tako odgovornog posla eto simbol su zla i korupcije, s obzirom na svoju stručnu spremu, dosta njih još uvjek bez završene srednje škoe, nesvjesno uz to navedeno, su sigurno odavali i mnogo veće tajne i neznajući što govore. Ali hvala bogu taj ološ se polako otkriva i iskorjenjuje, ali trebat će puno vremena da se dovede u red, jer dvadesetak godina raditi korupciju i kriminal , to im je prešlo u naviku.

VL
LJ
ljubika
08:08 31.10.2012.

evo dečki znadem ja slučaj na ovu temu poduzeče kojim upravlja rade kos i predović bivše juge direktor pionira yu poduzeča,da nabrojim poduzeča gratko,munis, paron,framag,pionir,i još par nemogu se sjetit.ja sam u tom poduzeču radio svako j utro su imali izvještaj o kontroli prometa na području grada zagreba i ako bi bilo slučaja da naiđe policajac najednu firmu od ovih morao je okrenut leđa a u kancelariji rade kosa je bila uvijek šapka plicijska od prometnog policajca na stolu jer je imao kos nekog kuma u policiji kasnije je taj policajac otišao u penziju a preziva se sorić nastavil je radit na crno kod kosa za 15 0000,00 kuna na rješava što se tiče prometa jer je ostavil dobru vezu za sobom mislim da je taj sorić bio zapovjednik neke postaje na području grada zagreba ali nisam siguran na koju točno funkciji.kad sam ja kod njh radio samo mu je bio zadatak bio maltretirat radnike po gradilištu i riješavati zadatke po dojavi iz policije šta se tiče vage vožnja strojeva bez dozvole koji su bili van gaberitasvako jutro smo imali sastanak u kancelariji rade kosa i rekao tu i tu je daanas vaga tamo je konrola za kamione itd.toliko onašoj policiji

VL
SI
siljo2009
12:44 31.10.2012.

hehehe...svašta, mislim da od toga opet ništa. Poznavajući naše pravosuđe "fiškali" će opet voditi glavnu riječ. Treslo se brdo rodio se miš. Opet će biti tužbi protiv RH a naši građani plaćati velike oštete.

VL
SI
siljo2009
12:46 31.10.2012.

"Dali je saborski zastupnik D. Grubešić imao pravo kad je rekao da je hrvatski narod bolestan?" Vjeruj čovjek zna o čemu priča.

VL
JA
jamanuša
16:15 31.10.2012.

djelatnik MUP-a još i brkove nosi. kaže jedna baraba " svi oni koji su sa mnom krali završili su u policiiji tako da i pet godina iza rata govre ne mogu vjerovati da imam značku i uniformu oću reći ovlastii "pa me nije čudo što se događa kaže nazvani baraba.

VL
JA
jamanuša
16:25 31.10.2012.

tako to nemoralne lopine rade, premda je svaki policajac prestavnik svoje domovine ajmo reči ambasador. ovo treba dobro sankcionirati kako bi poslali poruku kolegama . nažalost neki su osigurali egzistenciju mutnim poslovima tako da im neće teško pasti odlazak iziz službe u svoje carstvo srama nisu imali .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.