Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksualni skandali

Transseksualni ljubavnik talijanskoga visokog političara pronađen mrtav

italija
Reuters
20.11.2009.
u 12:47

Bivši guverner regije Lazio Piero Marrazzo podnio je 26. listopada ostavku na svoj položaj nakon seksualne afere i ucjene karabinjera u čijem je posjedu bila snimka na kojoj se on vidi polunag u sobi s transseksualcem.

RIM – Karbonizirano tijelo transseksualca Brende, ljubavnika bivšeg guvernera regije Lazio Piera Marrazze (51), koji je nakon skandala podnio ostavku, nađeno je u petak ujutro u podrumu koji je prenamijenjen u stan u Ulici Due Ponti 180 u Rimu.

Istražitelji smatraju da je Brenda ubijena i zatim zapaljena. Identificirana je nakon što je jedan svjedok vidjevši vatru pozvao vatrogasce. Bez obzira što su vatrogasci odmah stigli, tijelo transseksualca već je bilo karbonizirano.

Bez znakova nasilja

Prema prvim analizama sudskog liječnika, na Brendinu tijelu nema znakova nasilja. Konačna identifikacija bit će zaključena nakon obdukcije. Neki transseksualci koji su došli na mjesto događaja izjavili su kako je u posljednje vrijeme Brenda govorila o samoubojstvu. Pokraj njezina tijela nađena je i boca viskija, a njezina prijateljica ne isključuje samoubojstvo. Drugi transseksualci kažu kako je Brenda ubijena, te da se htjela vratiti u Brazil odakle je došla u Italiju. Transseksualci koji žive u toj zoni rimskoga predgrađa kažu kako su njihovi životi u opasnosti.

- Potrebno je provesti detaljnu istragu kako bi se utvrdilo ne stoji li nešto drugo iza te smrti - izjavio je Luca Petrucci, odvjetnik Piera Marrazza, bivšeg guvernera Lazija i bivšeg novinara televizije RAI. Brenda je navodno proteklih tjedana bila napadana, pa i pokradena.

Ucjenjivali ga karabinjeri

Bivši guverner regije Lazio Piero Marrazzo podnio je 26. listopada ostavku na svoj položaj nakon seksualne afere i ucjene karabinjera. Marrazzo, izabran na listama lijevog centra za guvernera Lazija na izborima 2005. godine, zbog skandala je napustio položaj godinu dana prije isteka petogodišnjeg mandata.

Navodno su ga ucjenjivala četvorica karabinjera u čijem je posjedu bila snimka na kojoj se on vidi polunag u sobi s transseksualcem. Karabinjeri su uhićeni i vijest o Marrazzu i ucjenama objavljena je 23. listopada. Na početku je negirao postojanje bilo kakve snimke, optužujući karabinjere za ucjene bez razloga. Na kraju je sve izašlo na vidjelo jer se doznalo da se sastajao s prostitutkama transseksualcima u Ulici Gradoli u Rimu u kojoj su 1978. godine Crvene brigade držale zatočenoga demokršćanskog čelnika Alda Mora, kojega su zatim ubili.

Marrazzo se prije pet godina oženio drugi put novinarkom RAI-a Robertom Serdoz s kojom ima osmogodišnju kćer, a iz prvog braka ima dvije kćeri. Roberta Serdoz izjavila je kako neće napustiti supruga. Marrazzu je ovim skandalom zapečaćena sudbina i u politici i u novinarstvu.

Ključne riječi

Komentara 4

MI
Misterx
15:37 20.11.2009.

Drago mi je zbog ovog samoubojstva, ako je bilo samoubojstvo.

BT
bili-tartuf
15:38 20.11.2009.

rakun-dihur,..nic´ bat,..tudi tebe bomo karbonizirali....v spodnjem-perilu in tangicami...-:))

IB
Ivana Brkić Ćubela
15:26 20.11.2009.

Brenda niej Zena Brenda je Muskarac Transvetit je Muskarac koji oponasa zene al nece potpuno zena da bude UZASNA BOLEST

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije