Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Decentralizacija
Povratak na članak

Tragično: gradova i općina previše, a još i ne žele rješavati probleme

Decentralizacija u Hrvatskoj: Uloga države (ministarstva uprave) ocijenjena je katastrofalnom

Komentari 7

BF
bf2
22:53 03.10.2018.

kod nas su brojne općine i županije same sebi svrha,to jest postoje kako bi se uhljebio stranački kadar,i dok je tako,nema šanse da će ih dirati.

VL
Avatar gordi
gordi
09:37 04.10.2018.

grad Zaprešić preko 200 zaposlenih tj. večina besposlenih uhljeba sa strankama sa kojima HDZ koalira...gradonačelnik plača bivše skladišne radnike kao savjetnike,dični vječnici koji nikad nebi bili izabrani u gradsko vječe da se ide po imenu i prezimenu povisuju sebi naknadu za klimanje beskorisnom glavom ali ukidaju novac za drugi tim hitne pomoći...močvara....USKOK u Zaprešić ima materijala za vas na pretek

VL
AO
ante.oreskovic75
09:51 04.10.2018.

Zlo je u tome što imamo daleko previše neukih u politici,ostalo su posljedice!Ajmo dalje ,svi ne izbore za narodne..........

VL
BA
ban
23:30 03.10.2018.

u hrvatskoj treba pod hitno prestati sa sirenjem pesimizma. inace bi se mogle uplasiti neke nacionalne manjine, pogotovo one malo vece, a sto bi svakako bila velika steta po cijelu republiku...dakle - mediji oprez.

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
22:22 03.10.2018.

Jurasiću, nesrećo, kakva Danska? Od 210 država i teritorija na svijetu zašto za primjer uvijek uzimate samo Dansku? Što ćemo s tvojom Austrijom, Jurasiću, imate 2000 općina. Što ćemo s Njemačkom s 12 tisuća općina, Italijom s 8 tisuća općina, Francuskom s više od 30 tisuća općina!? Svi propali za razliku od Danske?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.