Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Tragedija u Rijeci: Otac kamionom pregazio svog sinčića!

nesreća u rijeci (1)
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/3
10.12.2011.
u 18:23

Nesretnom dječačiću nije bilo pomoći. Otac je tek nakon nekoliko minuta shvatio što je učinio

Strašna tragedija dogodila se u subotu kasno poslije podne u Ulici Rudolfa Tomšića na broju 27/4 u Rijeci, gdje je petogodišnjeg dječaka kamionom pregazio vlastiti otac. Nesretni se dječak igrao u susjedstvu kada je vidio oca kako pred njihovom obiteljskom kućom parkira kamion. Upravo u trenutku kada je potrčao prema kamionu, njegov je otac vozio kamion unazad, u dvorište obiteljske kuće. U želji da što prije stigne do očeva kamiona, dječačić se spotaknuo i završio pod kotačima, ispričali su nam susjedi koje smo zatekli na mjestu nesreće. Nekoliko njih svjedočila su ovoj jezovitoj nesreći.

"Nisam ga vidio"

Prema njihovim riječima, pokušali su nesretnom ocu djeteta, 25-godišnjem H.B., gestikuliranjem i vikom dati do znanja da mu se dijete nalazi iza kamiona, ali ih on, nažalost, nije čuo. Kasno shvativši da se nešto događa, izašao je iz kamiona, no za dječaka je bilo prekasno. U prvi mah nesvjestan nesreće koja ga je zadesila, mladi je muškarac uzeo dječakovo beživotno tijelo u ruke tiho ponavljajući - čije je ovo dijete, ja ga nisam vidio. Posve shrvan, tek je nekoliko minuta kasnije shvatio da je pregazio vlastito dijete, ispričao nam je jedan od susjeda posvjedočivši da je kasnije odvezen na psihijatriju.

Dva puta prešao preko tijela

Strahota je još i veća jer je otac, vozeći unazad, dva puta prešao preko dječakova tijela, ispričao nam je susjed, dok su drugi ostali nijemi nad ovom obiteljskom tragedijom.

- Bolje da nisam bio ovdje i gledao kako otac gazi vlastito dijete, dodao je jedan od njih. U kamionu je bila šuta, koju je dječakov otac već nekoliko dana dovozio zbog radova oko obiteljske kuće. Saznali smo kako se radi o mladoj i vrijednoj obitelji koja ima još jednog, šestomjesečnog sina. I dječakovoj je majci nakon nesreće ukazana liječnička pomoć.

Ključne riječi

Komentara 106

OB
-obrisani-
22:34 10.12.2011.

. LEGIONAR 2....smiri se...nitko nece tebe skinuti,osim kamocemo, kad se pojavis u Hrvatskoj.. .

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
18:53 10.12.2011.

Ma jebem te živote

BL
blackmore
21:14 10.12.2011.

ja se nemogu lijeciti jer za takvu bolest ne postoji lijek vec samo istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije