Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapalile se i okolne zgrade

Tragedija na Haitiju: Najmanje 50 mrtvih u eksploziji cisterne

People stand at the site of an explosion in Cap-Haitien
REUTERS TV
14.12.2021.
u 15:29

U zemlji vlada nestašica goriva zbog kontrole banda nad dijelom opskrbnog lanca.

Najmanje je 50 ljudi izgubilo život u eksploziji cisterne u utorak rano ujutro u Cap-Haitienu, na Haitiju, a veći broj je ozlijeđen, rekao je tamošnji čelnik. "Na mjestu nesreće vidio sam između 50 i 54 izgorjela trupla. Nemoguće ih je identificirati", rekao je zamjenik gradonačelnika Cap-Haitiena, Patrick Almonor.

Dvadesetak okolnih zgrada zapalilo se zbog eksplozije, dodao je Almonor, izrazivši bojazan da bi broj žrtava mogao biti veći.

"Još ne možemo iznijeti pojedinosti o broju žrtava u kućama", dodao je. U zemlji vlada nestašica goriva zbog kontrole banda nad dijelom opskrbnog lanca.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
15:58 14.12.2021.

U Haitiju, ne na. Haiti je drzava, ne otok

DU
Deleted user
15:47 14.12.2021.

Uvijek ista prica, rulja iskoristila priliku u neprilici cisterne i izvlacila gorivo iz iste koja je curila na veliko.Samo treba jedan sa cigaretom u ustima da sredi sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije