Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve dozvoljeno, ali...'
Povratak na članak

Medved: Nema osnove za tužbe logoraša iz BiH protiv Hrvatske

Medved nije htio komentirati izjavu ministra vanjskih poslova Srbije Ivice Dačića da je tužba Hrvatske protiv generala JNA zbog raketiranja Banskih dvora 1991. čista propaganda iz "Hrvatske koju je Haški sud proglasio agresorom na BiH"

Komentari 10

BF
bf2
16:07 14.12.2017.

možda,kada bi se Hr i Srbija dogovorile o zajedničkom procesuiranju ratnih zločina ABiH bi splasnula volja "bošnjaka" za glumom dežurne žrtve,kada se jako dobro zna da su oni imali logore te činili ratne zločine,ali su stekli međunarodni imunitet zbog nizozemskog propusta u Srebrenici.

VL
ON
ON
19:00 14.12.2017.

Naši domplupci znaju sve.Sve brzo rješavaju.Nema kod njih problema.Ali zato imamo mi građani probleme.Tapkamo u mjestu,nema napretka ni u jednom segmentu.Gubimo sve procese,samo sudske procese na našim sudovima dobivaju ini koji su unaprijed oslobođeni.Okud Medvjedu sada pravna sposobnost da takoo nešto izjavi.Jad i bijeda.

VL
Avatar Juste1944
Juste1944
16:28 14.12.2017.

nema osnove !!!........sve je bolo po zakonu...ZNA SE.......:napad na sela Gornji i Donji Malovan i grad Kupres, okupacija Broda ,Dervente i Modrice.. dolina Neretve.. ,Glamoc,.. Grahovo.. ,Sipovo,. Jajce, Mrkonjic Grad,Drvar,.. okupacija teritorije od Glamoca do kanjona Tijesno kod Banja Luke,.. plato na Manjaci.. ,agresija na Gradisku.. ,Novi Grad,.. Kozarsku Dubicu i Kostajnicu,granatiranje preko Save vise desetina puta Broda, Modrice, Brckog,.. Samca,.. bukvalno svih gradova na rijeci Savi, nelegalan prelazak granice cijelog zbornog podrucja Split, u cijem sastavu je bila 4.gardijska i posebno 7.gradijska koje su pocinile mnogobrojne zlocine nad civilima .............. .Zlocini u dolini Neretve Dretelj logori po posavini ,Lora sve je to krivica Hrvatske vojske HOS-a ZNG tada policije..

VL
Avatar Juste1944
Juste1944
16:33 14.12.2017.

nitko nije ubijen, sve zrtve su pocinile suicid...toje same su se ubile....dakle...NEMA , osnove za tužbe logoraša iz BiH protiv Hrvatske!!!......logoraši su sami stvorili koncentracione logore za civile u Heliodromu, Dretelju, Gabeli, Vojnom, Šunju, itd, gdje NISU !!!!! zlostavljani, mucili, mucili i ubijali . .Tudjman je govorio da je hrvatski “perec” neprirodan, htio je stvorit Veliku Hrvatsku, za sto je slao hrvatsku vojsku u mirovnu misiju nad Bosnom.

VL
Avatar Juste1944
Juste1944
16:36 14.12.2017.

Nadam se , da sam vam iznio opravdane argumente za sud, ako dodje do tužbe....!!!!....svi sudovi, koji sudu, protiv Hrvatske, su komunjare, srbi, politicki, Titovi

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
15:03 14.12.2017.

Možda nema osnove protiv hrvatske ali ima protiv udružene zločinačke organizacije hdz-a a o toj tužbi bi trebala razmisliti i većina građana hrvatske jer smo taoci njihove politike...

VL
Avatar Juste1944
Juste1944
16:30 14.12.2017.

nikakve osnove nema......NIKAKVE!!!...........Posebno teška zlodjela,, pocinjena su u Mrkonjic Gradu u jesen 1995. u znak osvete za pogibiju legendarnog zapovjednika Andrije Matijaša Pauka iz IV. gardijske. U operacijama u zapadnoj Bosni, sudjelovali su 4. gardijska brigada HV-a, 7. gardijska brigada HV-a, 1. hrvatski gardijski zdrug, 1.,.. 2. i 3. gardijska brigada HVO-a. 126. domobranska pukovnija HV-a, Izvidacko-diverzantska satnija Glavnog stožera HV-a,.. Specijalna postrojba MUP-a HR HB,.. 60. gardijsko-desantna bojna HVO-a,.. 22. diverzantski odred HVO-a kojima su zapovijedali.. generali Ante Gotovina,.. Rahim Ademi,.. Ljubo Cesic Rojs,.. Damir Krsticevic,.. Ivan Korade,.. Miljenko Filipovic,.. Stanko Sopta,.. Zlatan Mijo Jelic i Željko Glasnovic

VL
BR
brcak108
19:38 16.12.2017.

Poceli Hrvati kao srbadijia ,citav civilizirani svjet protiv njih...

VL
IB
ibiza
18:35 14.12.2017.

dobit ce sad bi rekao ....kao i Hrvatske zrtve po bosni....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.