Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog nepravilnosti
Povratak na članak

Tolušić: Svi upisani u ARKOD bez znanja vlasnika zemljišta ostaju bez poticaja

Krajem listopada je u javnosti izbila afera nakon što je nekoliko vlasnika poljoprivrednog zemljišta u Grabovnici i Mikloušu nedaleko od Čazme otkrilo da im je zemljište, bez njihova znanja, upisano u ARKOD,

Komentari 6

MV
Mijat vrdoljak
15:38 07.12.2016.

Zašto samo oni koji su se upisali bez znanja vlasnika, svi koji su upisani na tuđe zemljište i još kazneno odgovarati. Poticaji smo vlasnicima zemljišta, sve drugo je poticaj na kriminal.

VL
OB
ObrenM
17:01 07.12.2016.

Sto polaznik specijalne skole Jako,treba napraviti da mu se sudi.

VL
DE
demokršćanin
16:52 07.12.2016.

Za mogućnost upisa bez znanja vlasnika donešena je zakonska odredba."Snalažljivi "su to iskoristili.Trebalo bi sankcionirati donositelje takve odluke a i samog bivšeg ministra poljoprivrede,a o tome za sada nema ni riječi.

VL
DO
domljani
06:33 08.12.2016.

poticaji samo redovnim i dopisnim članovima hdz.prenesite praksu iz slovenije,oni su 20 godina ispred hrvatske.

VL
VR
Vojislav_Radakovic
16:56 07.12.2016.

Nije problem u nacinu prijave za poticaje, problem je u tome sto inspekcija, pravosudje, policija, koje skupo placamo, nisu radili svoj posao... A gospon ministar Tolusic ce sad, sva sreca, natovariti negdje oko pedeetak papira za nabavit prije nego dobjete poticaj...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.