Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Salopek
Povratak na članak

U Srbiji udarna vijest uz otvoreno zgražanje, u Njemačkoj malo prostora

Na internetskoj stranici Der Spiegel Internationala popodne nije bilo nikakve vijesti o Salopeku

Komentari 45

DU
Deleted user
23:15 12.08.2015.

Imao je pravo pok. Franjo. Alaj ste ovce. Srbi žale. A Njemačka ne.

VL
DD
ddh
10:09 13.08.2015.

Tko Srbima vjeruje, neka vjeruje. Zgrazaju se nad zlocinom nad jednim Hrvatom, kojeg su ubili (Jos uvijek postoji tracak, pa neka i minimalni, da je jos ziv. Daj Boze!) islamisti, a ne zgrazaju se nad pobijenim starcima i djecom u Skabrni, Vocinu, po Banovini, u Kuli Sirokoj i dalje. Taje jos uvijek gdje su sve grobnice pobijenih Hrvata i Hrvatica, pa se jos uvijek traga za grobovima i za sudbinama od ca. 1500 Hrvata i Hrvatica. Zgrazaju se toboze nad zlocinom islamiste, a ne zgrazaju se nad zlocinima koji su cetnici u Hrvatskoj cinili i uvinili pod komandom cetnickog vojvode Nikolica, nego ga biraju cak i za predsjednika. Zgrazaju sie toboze radi zlocina islamista nad jednim Hrvatom, a ne zgrazaju se nad ratnohuskackom retorikom i pozivanjem na etnicko ciscenje koje je proklamirao Vucic 1995-e u Glini i biraju ga za predsjednika njihove vlade. Ne zgrazaju es niti kad Seselj otvoreno, a njihova pravoslavna crkva uvijeno zazivaju novi rat i Veliku Srbiju. Pametnom dosta. Ja im ne vjerujem, a Hrvatska nije nikad trebala, ne treba niti danas, a nece trebati niti u buducnosti laznih prijatelja ili laznih suosjecaja.

VL
Avatar pora
pora
02:17 13.08.2015.

obitelji iskrena sucut-velika zalosti tragedija je to za obitelj !! svima nam je zao sto je to tako :(

VL
Avatar pora
pora
02:12 13.08.2015.

toliko se radi na suzivotu i pomirdbi u regiji da je to iritirajuce. ja mislim da bi to pomirenje moglo doci ako dodje do borbe sa muslimanima ! a i ovako -realno-ne moze vjecno trajati neprijateljstvo izmedju naroda hrvata i srba. eu te natou to nije u interesu i "morat" cemo si biti "dobri" hehe....mali smo mi zapravo jedni i drugi u eu i svijetskim prilikama ! hmm mali ali zajebani :)

VL
PA
partizan
20:31 13.08.2015.

Ja zivim u Spanjolskoj,i mogu rec da u njihovim medijima nije to bila glavna vijest.To znaci da Hrvatska nije bas neka znacajna stvar.

VL
BE
betex
07:25 13.08.2015.

ISIS su sluge satanine, to je valjda svima jasno. A posebno im je drago da zatiru hriscane, bilo koje konfesije.

VL
DU
Deleted user
09:28 13.08.2015.

Njemačka, kao prijateljska zemlja Hrvatske, trebala bi više pažnje posvetiti Hrvatskoj, ali ona to ne radi. Nikad to nije radila. To n ije zbog političara već medija. Mediji nisu u ovakvim slučajevima naklonjeni Hrvatskoj, jedino ako se radi o turizmu onda su dobri. Ostalo je katastrofalno. Postali su megalomani jer izvještavaju samo o velikima, o malima, kao što je Hrvatska i njoj slične zemlje, za Njemačku su to sitne ribe o kojima ne treba obavještavati. Sramota, ali to je to!

VL
DR
dragutinka
07:52 13.08.2015.

pomoz Bog braco sa one strane Drine, mi srbi smo jedini prijatelji iskreni hrvatima, mi potpuno razumemo vasu bol, i imamo u srcima sazaljenja za vas hrvate vi ste nam komsije,i zajedno smo cuvali jugoslaviju,sve do nam nisu dosli nana vklasti cetnici i ustase..mi nismo izvrsili agresiju na vas to su cinili dobrovoljci, jna, i paramilitarci,kosovski srbi , mi mislimo da je to bio gradjanski rat koji je u pocetnku bio spasavanje jugoslavije ali onda su na sceni stupili ustase i cetnici, mi srbi sada zelimo da vam kazem da nije trebalo da ginemo za ovakve drzave kakve imamo, najbolje je da opet se sastanemo i gradimo novu jugoslaviju,pozdrav iz beograda

VL
Avatar bok
bok
20:20 13.08.2015.

Pa nije cudo kod tog protuislamizma u Srbiji. Ratovali s Albancima i Bosnjacima. Protjerali stitine tisuca Muslimana iz danasnje Srbije u Tursku tijekom proslih 150 godina. Medutim mi Hrvati nemamo nista protiv drugih vjeroispovjesti:Isil je smece Koje nema bas ni veze s plemenitim Islamom! Isto tako Velikosrbi Cetnici nemaju veze s plemenitim Srbima koji su svoji na svome kao primjerice Sumadinci.

VL
PI
pinkec
23:09 13.08.2015.

Francuska kompanija nije zaštitila svoje radnike. Trebaju za to platiti odštetu! Sve se bojim da je ovo kazna za "performans" sa Dubrovačkih ljetnih igara, kada se ismijavao islamizam od strane Francuskog autora, koji to nije mogao izvesti u Francuskoj, nego smo mi tu bili "cool" i "suvremeni, moderni, slobodni i tolerantni" u ovoj novoj uvredljivoj "umjetnosti", sa kojom mi nemamo apsolutno ništa zajedničko! Gdja Vesna je bila na otvaranju novog Sueskog kanala, gdje je usput vidjela prijatela Dačića iz susedne države!

VL
DA
damocles
23:22 13.08.2015.

Javna objava takvih slika bez dopustenja njegovih najmilijih je kazneno djelo. Kriminalan cin koji bi se trebao zakonski kaznjavati zatvorom i milijunskom tuzbom. To bi trebalo vrijediti i za novinare a i za sve druge

VL
Avatar bok
bok
19:30 13.08.2015.

Bilo je na raznim vijestima na radiju jucer.

VL
Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
22:27 12.08.2015.

Nisam bas pratio da li je udarna vest ali , kakve god bile srpsko-hrvatske relacije , Ja mislim da zdrav i normalan covek ne moze da ne bude potpuno zgrozen i sledjen monstruoznoscu i zverstvima koje ti "ljudi" redovno koriste u pohodu na svoje neostvarive ciljeve.

VL
SC
scasnikole
07:20 13.08.2015.

taxiico pa ti nisi sam svoj,zbog takvog razmisljanja Srba i nema na Hrvatskom moru.Srbi se pre odlucuju za Tursku koja je 1400km udaljena,a kada bi ti shvatio sta je buducnost za svoju zemlju,da dovuces tih 500 000 Srba na svoju obalu 10 dana u godini i svaka porodica da ostavi bar 1000 e,eto vam bolje plate,eto vam bolje penzije,a ti i tebi slicnim i onom sto proba da letuje kod vas,izgrebete auto,izbusite gume...zasto bi potrosio 1000 eura,da se moram sakrivati i saputati,da neki kao ti ne shvati da sam iz srbije.Lakse mi je da sednem na autobu,da se vozim nekih 26h.stignem u Tursku i nemam problema. Ali ovo sad nije vreme da gledamo ko je ko,isreno saucesce Tomislavoj porodici

VL
DU
Deleted user
21:39 12.08.2015.

Ali je Bild objavio i to je sasvim dovoljno a srbima se nemože vjerovati

VL
GO
Gomila
22:20 12.08.2015.

Turski presjednik je naredio ovo ubojstvo Turska Saud arabija i pakistan najgoro zlo na ovom svijeti

VL
Avatar ciciban
ciciban
21:08 12.08.2015.

Jel iko zna ko je ovaj covjek I sta je tamo radio?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.