Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Tomislav Krasnec o optužnici protiv Donalda Trumpa: 'Ne bih rekao da će pobjeći'

Njegovi sljedbenici, pak, vjeruju kako ga se optužnicom pokušava spriječiti da ponovno zasjedne na čelo SAD-a i podržavaju ga što god činio

Komentari 5

Avatar kenshi
kenshi
19:56 31.03.2023.

Tužitelj u Manhattanu je Sorošev pijun a demokrati pod kontrolom radikalnih ljevičara i anarhista žele izazvati građanski rat. Trump se nikako ne uklapa u ološ elitu iz Washingtonske močvare pa ga već od 2016 godine stalno na sve načine napadaju jer im je pokvario njihove koruptivne planove.

VL
BO
BožečuvajHrvatsku
17:33 31.03.2023.

Po običaju novinar je neobjektivan i pristran pri čemu se svrstava na lijevičarsko - demokratsku agendu laži i boljsevičkog svjetonazora. No, unatoč svemu Trump.

VL
DU
Deleted user
16:16 03.04.2023.

Trump,nece biti vise presjednik Amerike,jer takvi su nepodobni,ni jedan rat na svjetu za svog mandata ni je poce,sve je jasno,ova stara krepelastina ostaje nacelu,dokle god sebi moze pemperse mjenjati,razlog je jasan??????

VL
US
ustrajan
17:44 03.04.2023.

Lana i Suzana su izbleda "Babes" (praznoglave, nalarfane, zgodne cure koje se slabo sluze rijecju "NE!") jer im je nepoznato da je Trump zvanicno najavio kandidaturu za slijedece izbore a to nije "koketiranje"!

VL
ZA
zagabria5
19:03 31.03.2023.

Trump će pobjeći kod svojih simpatizera u Meksiko. Naročito ga vole otkad je najavio zid između Meksika i SAD. Čisto da se ne otuđe familije kad neki odu u SAD da rade. A i prostitutke ga vole jer je darežljiv prema njima, naročito kad ih pokušava ušutkati novcem. Lako se snaći onima koje ljudi vole, idila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.