Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:

'Danas ću osobno uputiti službeni zahtjev Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa'

Tomislav Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
10.05.2016.
u 15:40

"Tijekom cijele svoje karijere uvijek sam strogo odvajao privatno i poslovno, posebno kad je riječ o osjetljivim pitanjima od nacionalnog interesa, a to ću nastaviti činiti i dalje"

Potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko oglasio se o članku koji je danas objavio Nacional, a u kojemu se tvrdi da je lobist MOL-a Josip Petrović preko svoje tvrtke plaćao usluge tvrtki u vlasništvu Ane Šarić Karamarko.

"Poslovanje tvrtki moje supruge više je puta tijekom proteklih godina, isključivo s ciljem stvaranja političkog pritiska na mene osobno, bilo metom istraga različitih državnih tijela poput PNUSKOK-a, Porezne uprave i različitih inspekcija. Ni jedan od navedenih državnih organa u poslovanju tih tvrtki nikada nije utvrdio ni najmanju nepravilnost", navodi Karamarko.

"Kad su u pitanju optužbe za mogući sukob interesa mene osobno, a zbog suradnje tvrtke moje supruge s drugom privatnom tvrtkom i to za vrijeme dok nisam bio član Vlade, najavljujem kako ću još danas osobno uputiti službeni zahtjev Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa da detaljno istraži ovaj slučaj i o tome izvijesti javnost. Tijekom cijele svoje karijere uvijek sam strogo odvajao privatno i poslovno, posebno kad je riječ o osjetljivim pitanjima od nacionalnog interesa, a to ću nastaviti činiti i dalje", zaključio je Karamarko.

>> 'Karamarko treba dati ostavku ako je istina da je njegova supruga dobila pola milijuna kuna od lobista MOL-a'

>> Glavašević zbog Karamarka pisao Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa

Komentara 159

DU
Deleted user
15:54 10.05.2016.

Lako za stazića, drugovi, ali gdje je nestalo 16 milijardi iz DUUDI-ja? Što je s aferama "zlato za odvažne" i "pismohrana"? Što je s predstečajnim nagodbama i smanjenjem poreza za medije? Imate vi što za objašnjavati i mimo 7 kuna,, a da ne govorimo o ovom Glavaševiću i onim kurvama koje su on i Fred trošili u Dubrovniku na državni račun o čemu pišu neki portali...

BE
berogrga
15:55 10.05.2016.

Danas smo lijepo mogli vidjeti kako partijska medijska mašinerija funkcionira. Koliko čujem, povjerenstvo smatra da slučaj Ane Karamarko nije sporan i nije zabranjen, naravno partijskim medijima to ne odgovara i neobjavljuju tu vijest.

DA
daliboris
16:03 10.05.2016.

Povjerenstvo za sukob interesa se već oglasilo i poručuje vam drugovi tifusari da opet pucate prazne čorke, nema ništa sporno u ovom slučaju, samo partijska medijska agresija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije