Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATE MIJIĆ
Povratak na članak

Tomaševiću se događa što i Plenkoviću: Ono što mu je do jučer bio vjetar u leđa, sad mu je uteg

Zagrebu demografija možda nije najveći prioritet jer kao glavni grad i ekonomski motor Hrvatske brojem stanovnika raste i tek u manjoj mjeri osjeća negativne demografske trendove na razini države.

Komentari 15

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
14:33 20.11.2021.

Ekstremnim ljevičarima nigdje prioritet nije natalitet njihovog naroda. Ali dovlačit strance i njih plaćat da se razmnožavaju e to može.

VL
ST
stefj
14:51 20.11.2021.

Plankoviću nikada cesta, a baš niti mediji nisu bili vjetar u leđa... Osim toga ne vidim baš neki problem. Tomašević ima sigurnu apsolutnu većinu u skupštini, ima ogromnu podršku medija i dalje. Zamislite kako bi mediji dočekali uzimanje novaca djeci da je to napravio Bandić ili da isti uvodi poskupljenja. Sada vidimo samo izgovore po medijima i opravdanja... Također, većina koji su inače provodili vrijeme na cesti i zarađivali, pardon prosvjedovali, sada si dijele fotelje i zarađuju još i bolje...

VL
PE
PetiElement
13:12 20.11.2021.

Vući bilo kakvu paralelu između Pkenkovića i ovog.. smiješno

VL
Avatar Idler
Idler
14:52 20.11.2021.

Upraf brez medijskog poguranca za njeg ne bi nigdo nit čul !

VL
Avatar Behemot
Behemot
23:35 20.11.2021.

Bolje je imati psa Boška Buhu nego dijete. Bolje je trošiti novce na putovanja a ne na obitelj. Bolje je na posao dolaziti na biciklu i glumiti ljubitelja prirode, a u garaži imati Volvo od 30.000 eura. Sa ovako karizmatičnim vođom vjerujem da će i svima nama biti bolje ;)

VL
DU
Deleted user
19:02 20.11.2021.

Bez obzira na ovakav i onakav bla-bla, subvencije tj. bacanje državnog (ili lokalnog) novca lopatama ne koristi ničemu ozbiljnom. Koristi samo političarima da se promoviraju po medijima i da začepe usta nekome. S realne strane, stvaraju ovisnike o državnom novcu, uništavaju ili konkurenciju (gospodarstvo) ili volju za radom (osobe) i, koliko god se netko ljutio, nije pošteno prema onima koji te novce daju kroz poreze. Recimo, tko jamči da će ta djeca vidjeti sav taj novac? Postoje slučajevi gdje roditelji zapiju ili prokockaju znatan dio sredstava. Puno bitnije, ako je sav taj novac došao do djece ili osigurao da roditelji imaju više djece te da ona koliko-toliko normalno odrastu, gdje je jamstvo da će ta djeca za 15-20 godina ostati u Hrvatskoj?! Tako da se lako može dogoditi da osim što bacamo novac u obrazovanje naših mladih da bi radili u drugim državama, ovime bacamo novac i na podizanje djece koja će onda zarađivati penzije Nijemcima (također imaju solidarni sustav). Zapravo je novinar bio na tragu pravog rješenja - pripremiti dobre uvjete roditeljima u onom dijelu u kojem država može tj. vrtići, škole, boravak i ostalo. A drugi značajni dio računice, smanjiti egoizam pojedinca, čini mi se da je nemoguće u današnjem svijetu medijskog jednoumlja.

VL
IK
ikbmibm
19:26 20.11.2021.

Kolakušićeva pudlica., bijedno je stavljati u istu rečenicu s Plenkovića i T.T.-a

VL
DO
doktorica
07:45 21.11.2021.

Zagrebu nije demografija prioritet jer svi hrle u njega,iako je prometni kolaps,zagađenje, betonaža na svakom uglu,to nie više onaj Zagreb,nego postapokaliptični grad

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
17:57 20.11.2021.

Pogresno , demorafija ostatka drzave je takva , da u Zagreb nema tko doci , skolovani Slavonac ide u Irsku Njemacku , zivot je puno ljepsi na moru pa ce Split Zadar Rijeka i Pula , Dubrovnik ...zadrzavat ljude , dolazi vrijeme rada od kuce pa ni nema potrebe ici u veliki grad , Zagreb je preskup za ljude koji zive od radnicke place , pa ni to nece privlacit doseljenike , bez radne snage nece industrija dolazit u Zagreb , Zagreb ce biti novi Detroit , a pad ce se osjetit jako brzo , jedino sto moze doselit u Zagreb su azilanti a to i je zapravo cilj gazde koji je doveo ove nesposobnjakovice na vlast

VL
CA
cavecanem
14:30 20.11.2021.

Gradonačelnik drobi sve zapreke pred sobom i boljitkom stanovnika metropole.

VL
PR
Proletarijat
13:27 20.11.2021.

Još uvijek se kmeči oko oduzete socijale?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.