Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proces u tijeku
Povratak na članak

Tomašević prvi put o optužbama: Nisam nasilnik, dokazat ću da nisam kriv

Kaže da mu nakon svega nitko nije rekao grubu riječ. Bilo je ponekad malo rezerve, kaže ali nikad nije doživio nikakvu neugodnost

Komentari 2

Avatar hrjosko
hrjosko
10:04 10.01.2019.

Odkut Vi znate što se desilo? Žena je rekla da je tukao a ozlijeda vidljivi i dokazanih nije imala! Kao drugo ako je tako bio loš zašto nije otišla od njega? Tri puta podnijeti zahtjev pa ga povuče, znači da je glupo ili ga jako puno voli!!. Ali to svarno nije za javnost to oni moraju riješit a ne javnost i politika!

VL
KO
konoplja
07:59 11.12.2018.

Da li je to onaj što je premlatio ženu pa se pravi pametan, ah da iz HDZ-a je! Možda grad Požega i hrpa afera, ah da iz HDZ-a je! Pozovi si kolegu Lucića koji je veliki katolik ali u slobodno vrijeme kreše klinke i slikava mobitelom pa se kao pravi HDZ-ovac pravi bedast i priča kako su to foto montaže? Ovome se na faci vidi da je nasilnik i agresivac!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.