Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Tolja otkrio: Tina je super, ali moja djevojka Ana nije ljubomorna na nju

marko tolja i tina katanić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
26.04.2014.
u 08:30

Prijatelji Marka Tolje bili su ljubomorni kada su čuli kako će mu u HRT-ovu showu “Zvijezde pjevaju” partnerica biti zgodna Tina Katanić...

Prijatelji Marka Tolje bili su ljubomorni kada su čuli kako će mu u HRT-ovu showu “Zvijezde pjevaju” partnerica biti zgodna Tina Katanić. U sedam dosadašnji sezona showa nikada nije nastupila nijedna manekenka, pa je Tina Katanić bila prva hrvatska misica koja je probila led. Dotad je malo tko znao kako je iza nje završena osnovna i srednja glazbena škola te da je od svoje četvrte godine nastupala sa Zagrebačkim mališanima. Bingovoj je ljepotici, kako sama kaže, nastup u showu prilika da se pokaže u drugačijem svjetlu.

Tina stavila šljokice i na Marka

- Bog ti nešto da, nešto ti uzme. Ljudi općenito misle da ako je netko lijep, da mu je nešto drugo uskraćeno. Ja bih isto možda voljela imati neke druge talente, možda tada ne bih cijeli život imala dvojku iz matematike i fizike. Ne možeš biti dobar u svemu i ne želim biti dobra u svemu. Ali mislim da u glazbi mogu dati nešto lijepo od sebe, – kaže Tina.

Za razliku od svojih prijatelja, Marko isprva nije bio oduševljen viješću kako mu je upravo Tina partnerica. – Prva mi je pomisao bila: “O, Bože, tko nas spoji?!” No kad sam je upoznao, shvatio sam kako je draga i normalna osoba, kaže Marko i priznaje da su karakterno dosta različiti.

Dok je Marko njezin mentor koji je uči pjevanju, Tina ima utjecaj na njegov modni odabir. – Nisam nosio sako sa šljokicama dok nisam upoznao Tinu Katanić. Tina voli sve što ima šljokice, pa ih je odlučila staviti i na mene, a ja sam, iz ne znam kojeg razloga, pristao – govori nam Marko i nadodaje kako se Tina ne vodi načelom manje je više, nego više je više.

Osim cvijeta koji je poklonila Zrinku Tutiću imala je i druge ideje: – Htjela sam na kraju pjesme koju pjeva Marilyn Monroe poslati Marku pusu, ali je on rekao da to ne činim “ni u ludilu”. Na pozornici sam se premišljala hoću ili neću, ali sam ga ipak poslušala – smije se Tina i dodaje – katkad me Marko samo pogleda i sve mi je jasno.

Kako bi joj vratio za sako sa šljokicama, Marko je odlučio podvaliti Tini prvoaprilsku šalu. – Nazvao sam našu stilisticu na HRT i rekao joj da pripremi za Tinu “najbapskiju” haljinu koju imaju u fundusu – kroz smijeh prepričava Marko. A Tina nastavlja: – Došla sam na probu, pokazali su mi tu haljinu, a ja sam samo otvorila usta od šoka i ostala nepomično stajati cijelu minutu. Nakon toga sam tražila da je probam. Već sam odlazila s njom prema garderobi, nakon što su mi sve lađe bile potonule, kad su mi rekli kako je to prvoaprilska šala!

Za vrijeme proba dobro se zabavljaju, a Tina se, priznaju oboje, ponaša kao pravi štreber jer tekst pjesme označuje i fonetički. Probe se katkad otegnu na cijele dane, ali to Markovoj djevojci, manekenki Ani Ivančević, ne smeta. – Već se naviknula da je to moj posao. Normalna je i pametna. Nema ljubomore u našem odnosu, posebice kad je u pitanju posao – iskren je Marko.

Mame “prodaju” Marku kćeri

Uz djevojku Anu najvjerniji su Markovi obožavatelji njihovi roditelji. A Tinini su roditelji najglasniji u publici. No osim njih imala je i vjernog obožavatelja koji joj je pune dvije godine svako jutro slao ruže na HRT.

Za Markom se okreću brojne djevojke, a neke su hrabrije pa mu se i upucavaju.

– Djevojke mi često vani “ulijeću” polupijane. A u posljednje mi vrijeme “ulijeću” i mame koje mi pokušavaju “prodati” svoje kćeri – otkriva nam. Tinu to ne čudi, složila se kako je Marko poželjan kandidat za brak, ali oboje o braku još ne razmišljaju. Prije toga žele ostvariti brojne poslovne planove. – Prvi je poslovni plan dovršiti ovaj show do kraja, koliko god to bude trajao, smije se Marko.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

>>Napetost raste: Ostala su 4 para, a pjevat će rock i balade!

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:10 26.04.2014.

pa ako si u ljubavi uspješan kao u pjevanju ili vođenju vlastitog šou programa, onda ni ne treba biti zabrinuta......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije