Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi blog

Todorić se opet oglasio: Podržavam osnivanje Povjerenstva za Agrokor. Uskoro opširnije...

Ivica Todorić
Foto: Tatjana Tadic/PD/PIXSELL
22.09.2017.
u 19:20

Podsjećamo, Todorić se danas oglasio priopćenjem objavljenom na svom blogu u kojemu, kako sam kaže, prvi put izlazi u javnost s činjenicama vezanim uz Agrokoru i njega osobno.

Nedugo nakon prve objave na blogu, Ivica Todorić je objavio post u kojem piše kako podržava osnivanje Povjerenstva za Agrokor

Ispod teksta stoji naputak: uskoro opširnije...

Podsjećamo, Todorić se danas oglasio priopćenjem objavljenom na svom blogu u kojemu, kako sam kaže, prvi put izlazi u javnost s činjenicama vezanim uz Agrokoru i njega osobno.

Todorić je između ostalog optužio Vladu da je imala unaprijed pripreman plan da stekne kontrolu nad Agrokorom. Kritici je izložio izvanrednu upravu i povjerenika Antu Ramljaka te potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić, optužujući ih da su lažima izgradili kulu od karata.

Nakon Todorićeve objave, stigle su brojne reakcije Vladinih ministara.

- Što vi mislite da je Ivica Todorić toliko važan da bih se ja o tome brinula, odogovorila je Martina Dalić novinarima na pitanje kako komentira Todorićeve prozivke.

- Agrokor je stvorila obitelj Todorić; ona ga je, nažalost, očito i upropastila. Hrvatska Vlada je učinila sve što može da spasi i tvrtke iz koncerna i zapravo cijelo hrvatsko gospodarstvo. Donijela je prijedlog zakona koji je gospodin Todorić sam prihvatio da se provodi, i to je to", kazao je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

Goran Marić dodao je kako ne može znati što Todorić misli, ali da zna da je "otok Smokvicu koristio 20 godina bez naknade i bespravno"."

Komentara 46

MM
mario.mestrovic2
20:12 22.09.2017.

Valjda postoje osobe imenom i prezimenom koje su mu dozvolile neplačanje korištenja otoka,a koliko čitam iz medija puno toga gospoda nisu plačala,nisam im ja to omogučio

BO
bojuki1
19:47 22.09.2017.

Todorićevi odvjetnici postali blogeri i jako su dobro plaćeni za to. Panika kod Todorića zavladala, uhićenje se bliži.

CV
CENZURIRANO_VL
19:40 22.09.2017.

Lopov je uvidio da vrag šalu nosi pa bi sad natrag ono šta je prije par mjeseci "poklanjao" :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije