Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

To je pretanko, ali možda je nedjeljna akcija bila taktička

Ono čime DORH zasad javno raspolaže je tanko, ovisno o pravnim tumačenjima

Komentari 6

Avatar petrolio
petrolio
13:45 22.10.2014.

izgleda kao da je cijela ova akcija protiv bandića isforsirana samo kako bi ga se pod hitno maklo sa čelnog mjesta u zagrebu?

VL
MI
mica1111
08:52 23.10.2014.

...pa jasno je...prvo nabaciš sve i svašta sa tisuću svjedoka...onda dodaješ već koliko treba,dok ovaj ne poludi ili dok se vlast ne promijeni...

VL
NO
novalastavica
09:54 23.10.2014.

Cvitan posten? A kad mu Vesna Belanovic Rijecka zvizdacica kaze da ztvori nju ili Linica akolaze za tajni racun u Italiji za sto ima dokaze. No vrli glavni odvjetnik suti . Ne odgovara na tvrdnje svjedokainje koja posredno optuzuje ii Cvitana za zastitu Linica. Da ne govorimo o Patriji , zagubljenim cekovima Mesica i ogromnim mahinacijama Jakovcica sa zemljistem u Istri . Nova pravednost je jako selektivna i nepravedna, sramotna, jadna i kriminalna.

VL
PO
podravec
12:43 22.10.2014.

Kod malog čovjeka nekoliko kuna nije tanko a ovdje milijunska krađa treba biti tanko.

VL
MI
mirnakupa
20:38 22.10.2014.

Politicki razlozi za umirovljenje? Pali su HDZ-ovci, SDP-ovci, sad je dosao red na rodjake. Nadstranacki kriminal. Ali neka su cak i politicki razlozi, neka su i svemirski, neka su i indonezijsko-pretorijanski. Vazno da je lopov u zatvoru. Upropastio je naa desetine firmi da bi rodjaci pokupili vrhnje. Rasprodao gradskog zemljista i zgrada, itd... potrosio nase novce... "kako bi ga se pod hitno maklo sa čelnog mjesta u zagrebu"? Da, to je vazno: da lopov ne bude gradonacelnik.

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
18:05 22.10.2014.

ovdje se ne propituje opravdanost akcije Uskoka, ovdje se ta akcija osuđuje i stavlja u negativan kontekst. To samo govori i potvrđuje tezu da u aktualnoj politici još ima ljudi koji su spremni radi političkog probitka tolerirati i opravdavati kriminal. Ta aktualna politika čak pretendira doći na vlast, a što će se tek onda događati. Samo čekam da se pokaže sa kime je Bandić bio povezan, ne brani se g. Gradonačelnik iz hednoizma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.