Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladićevo uhićenje

“To je bacanje prašine u oči! Zašto nije uhićen i zbog Škabrnje?”

mladić
Željko Mršić/Pixsell
26.05.2011.
u 21:30

Branitelji: Ako je Gotovina za dvije granate dobio toliko godina, koliko bi trebao Mladić za granatiranje Zadra!?

“Već 20 godina ja pričam da je Ratko Mladić zapovijedao napadom i masakrom u Škabrnji, a koliko čujem, on je uhićen zbog Srebrenice, ali ne i zbog Škabrnje. To što su njega tek sada uhitili dokaz je da ga Srbija nikada ne bi uhitila da joj to nije uvjet za EU. Srbija se s nama igra mačke i miša jer svi drugi zločinci koji su vodili i sudjelovali u napadu na Škabrnju tamo slobodno žive. Imam informacije da je Mladić u Srbiji išao na vjenčanja i uživao. I sada znam adrese onih s kojima je Mladić zapovijedao u napadu na Škabrnju i sve dok njih Srbija ne uhiti, ovo je bacanje prašine u oči!”

Masakr u Škabrnji

Riječi su to Marka Miljanića, zapovjednika samostalne škabrnjske bojne. Njemu su četnici i tzv. JNA ubili oca, brata i sedam bliskih rođaka u masakru u Škabrnji 1991., kad su ubijena 44 Hrvata. Miljanić se i danas sjeća kako je Mladić preko veze prijetio podređenima ako se povuku.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka...

Komentara 42

MA
marko53
21:47 26.05.2011.

Nitko ga nije niti optuzio. Od nasih dicnih politicara se samo to moze i ocekivati. Zato sad razmislite, Hrast je hrvatski spas.

OB
-obrisani-
22:43 26.05.2011.

Branitelji: Ako je Gotovina za dvije granate dobio toliko 24 godine robijašva, očekujemo da Mladić za granatiranje Zadra dobije 25 ili 26 jer on ipak nije nevina \"Prava Hrvatina\"!?

MR
mrvecdam
01:38 28.05.2011.

pa kad znas adrese,sto ih mudonja ne posjetis.kakav si ti borac,kad se do srbije bojis uputiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije