Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kombinacije uoči izbora

Tko sve može s HDZ-om? Penava nakon signala prema Jeliću okreće ploču

18.04.2023.
u 11:23

Tko sve može s HDZ-om? Svatko je govorio svašta o svakom, a koliko izgovoreno vrijedi, dovoljno pokazuju primjeri Sauche i drugih žetončića. S druge strane, Domovinski pokret zamišljao je da će biti "king maker" u sklapanju koalicije nakon prošlih parlamentarnih izbora pa im je to propalo. Oni su u opoziciji već tri godine, a u opoziciji nije previše ugodno...

Komentara 12

GU
Guskaumagli
13:39 18.04.2023.

Niti jedan zastupnik ne bi smio dva mandata za redom provesti odnosno parazitirati u oporbi. Dvaput si izgubio izbore, znači da nemaš ideje, nemaš znanje i nemaš karizmu. Makni se i pusti druge da probaju!

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
12:31 18.04.2023.

HDZ, manjinci plus 2-3 žetona ( HSLS, HNS, Reformisti, Fokus , stoje u redu ) uz potporu IDS-a . To je buduća vlast.

PE
pežo
12:31 18.04.2023.

Penava tražio opoziv premijera sa domovinskim pokretom -ovo je dokaz da političari rade samo u svom interesu i takve više nikada ne puštati ni blizu vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije