Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demokratska higijena
Povratak na članak

Tko su Hrvati prve kategorije? Imaju novac, slavu, ugled i postaju jednakiji od drugih

Nije jasno zašto hrvatske vlasti ne bi na jednak način tretirale sve svoje državljane. Bivša država je varala ljude tvrdeći da neće biti građana druge kategorije

Komentari 16

DR
drugPlenky
18:20 06.07.2017.

Neki su bili i ostali prva kategorija, kao u ostalom i pisac ovog tekstića Mirko pl Galić

VL
DI
Diesel
16:56 06.07.2017.

Trecerazredni Hrvati "prve kategorije" su okupirali Hrvatsku. Ovo je okupacija.

VL
DU
Deleted user
17:17 06.07.2017.

Hrvati prve kategorije su nažalost postali političari, bez obzira kojoj stranci i toru pripadaju. Obećavaju, pričaju nam debilne populističke priče, u niti jednom društveno-poslovnom segmentu ne odgovaraju apsolutno za ništa i nikome, zaštićeni od svih i svakoga, primaju ogromne plaće i povlaštene mirovine a ukupan rezultat njihova rada je da smo mjerodavnim kriterijima jedino ispred Bugarske od svih EU zemalja.

VL
Avatar IvanR
IvanR
19:57 06.07.2017.

Npr. Klem ! Seljačina - kako se samo bahato izrazio prema sutkinji - "Lijepa i pametna" Dno dna.

VL
VL
vlada1
17:33 06.07.2017.

Gledam kako kulise ratuju sa statikom ko što nove elite ratuju s gramatikom....

VL
Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
16:49 06.07.2017.

Da bi netko bio "Hrvat prve kategorije" trebao bi učiniti sve što može za domovinu i sve njene građane, trenutno stanje je takvo da "Hrvati prve kategorije" pune svoje džepove, a narodu prosipaju mrvice i mažu oći domoljubljem

VL
Avatar tkozna
tkozna
17:20 06.07.2017.

Stavili Janicu za neku kremu društva a nisu stavili Mamića, Modrića, Uglavnom športaše. Ajme majko moja novinarske* premium* štorije, buhahahaha!

VL
DU
Deleted user
17:44 06.07.2017.

kada mene boli rame ja moram čekati na fizikalnu 4-6 mjeseci, a kad predsjednicu boli rame dobi fizikalnu sljedeći dan...to je gospodo hrvatska za koju smo se borili! zivjela nam predsjednica, jel što bi mi bez nje koja ionako nema nikakve ovlasti osim u zdravstvu:)

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:56 06.07.2017.

Pa sta Zlatka Hasanbegovica podvaljujete nasoj djeci za moralnu vertikalu? Islamskog extremicara sto revizionira povijest Hrvatskoga naroda i siri mrznju medju nasim narodom? Taj bi odavno bio u zatvoru ovdje u Svicarskoj kao i u svakoj civilziranoj zemlji. Ovdje ne smijes zucnuti o reviziji povijesti , zakonom je zabranjeno, ide se u zatvor za minimiziranje zrtava Holokausta i generalno za propagandu zlocinacke nacifasiticke ideologije. A ova boodaletima otvoreno siri mrznju prema ljudima koji su oslobodili Europu od toga zla. Nase je drustvo bolesno, nema to veze sa demokarcijom i slobodom govora. Demokarcija uopce ne postoji u Hrvatskoj, kao ni pravna i uredna drzava, to je katastrofa od drzave. A jasno se vidi i danas kako jedna zena, clanica, ili ex clanica, mracne Trilateralne organizacije barata nasom zemljom, nasim resursima i buducnosti nase djece, bez pitanja i dozvole Hrvatskoga naroda. To da ucinis jednim Svicarcima, da im tako ponizis narod, da se blesiras po svijetu, i krojis vanjsku politiku, bez dozvole i pitanja naroda na referendumu, minutu ne bi ostao u politickoj fotelji. Tko je nama kriv sto smo mi rulja, a ne ozbiljan i dostojanstven narod, pa nas ovakve spodobe vuku za nos.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.