Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO: VELIKI PROFIL

Tko je zapravo Vladimir Putin? Hrvatski psiholog napravio njegov detaljni profil: Čega se boji, kakva mu je psiha, ima li deluzije?

08.03.2022.
u 12:52

Ugledni naš profesor psihologije prof. dr. sc. Boris Blažinić pristao je za Večernji list napraviti psihološki profil ruskog predsjednika Vladimira Putina. Prof. Blažinić je sudski sudski vještak za psihologiju, psihoterapeut, predavač i ekspert za psihoprofiliranje te procjenu, razvoj osobnosti i emocionalno zdravlje. Često je viđeno lice u medijima, a gostovao je u više od 500 televizijskih i radioemisija afirmirajući psihologiju i razvoj ljudskih potencijala.

Komentara 8

TA
tabula
14:06 08.03.2022.

Za ovih dvadesetak godina koliko je na vlasti, nema šta nije pisano o njemu, tako da sumnjam da sad možete još nešto suvislo pisati o njemu. Mene kao europejca više zanima tko su ovaj Borrell i ova Von der Leyen, koji su neke najvažnije face u EU. Za sada mi liče više na neke mediokritete, nego neke jake političare, pogotovo što mi više liče na američke lutke na koncu. Gdje je tu logika da uvođenjem sankcija tamo nekome, uveliko štete i građanima EU? Očigledno je da rade po naredbi Amera, koje je baš briga za narode EU. Čisti mazohizam.

KR
Krud
16:01 08.03.2022.

Neka završi kao Mussolini.

Avatar Zbregov
Zbregov
14:15 08.03.2022.

ajde ostavi lijepo sada psihologe, nego nas zanima što se događa sa svim onim silnim epidemiolozima i ostalim bezmozgovićima u ovo vrijeme?! gdje su?! Đikara isto najednom nestao iz medija....to iskopaj i obrađuj radije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?