Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE ĐURO HORVAT

Radnicima je plaćao kredite, bio je poduzetnik godine, a sad je pao u novoj aferi s novcem EU

04.04.2023.
u 12:42

On je vlasnik i hotela Kralj, a u svojoj općini Donji Kraljevec tvrtka Tehnix sufinancirala je gradnju dječjeg vrtića. Također, kompanija Tehnix izgradila je sportsku dvoranu u Draškovcu

Ključne riječi

Komentara 33

VI
Vivian
13:41 04.04.2023.

Nekada se narod varalo laznim ideologijama i raznim uzrecicama, kao, "tvornice radnicima", "radnicko samoupravljanje", "bratstvo-jedinstvo", i raznim drugim floskulama, a naivni narod je nesjedao i vjerovao komunistickoj propagandi. Danas imamo nove floskule, "zastita okolisa", "globalno zatopljenje", "zelena ekonomija" itd. Nekadasnjii crveni, postali su izvana zeleni a cilj je uvjek bio i ostao ist, to jest- varanje naroda, punjenje dzepova i osvajanje vlasti.

SL
slučajnismrad
00:13 05.04.2023.

Drug Horvat bio je je uspješni član lijeve međimurske mafije kao i mnogi slični, a koristili su kriminalce, razne Posavce. Takvi su uspjeli i Posavca izvući preko noći iz zatvora, da ne propjeva o kriminalu i organizirali prosvjed podrške i i glasove za župana.

DD
ddh
13:16 04.04.2023.

Koliko ja vidim a to stoji i u textu, Djuro Horvat je osumnjicen da je nesto napravio sto nije u skladu sa propisima EU-e. Niti manje, niti vise. Te sumnje tuzilastvo EU-E mora tek dokazati i to pred sudom Dokk se to ne dokaze i dok sud nije prihvatiio te dokaze, Horvat nije kriv. A to kaj su ga medijj i pogotovo Vl vec proglasili krivim, to je stil novinarstva iz doba Ljubicice bijele, koji stil danasnje novinarstvo vrlo revno slijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije