Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverze
Povratak na članak

Tko je ubio Johna Lennona? Je li to bio poludjeli Chapman ili FBI

I tko zna bi li John Lennon ikada pronašao svoj mir makar na onome svijetu da 2006. svjetlo dana nije ugledao dokumentarac, “USA vs. John Lennon”, čijoj je autentičnosti pridonijela činjenica da je u produkciji sudjelovala i sama Yoko Ono.

Komentari 4

Avatar kobra22
kobra22
18:50 09.12.2012.

Nedoknadiv gubitak čovjeka, koji je svojim kompozicijama, pjesmama oplemenjivao svijet.Njegovo ubistvo, po ovome članku je misterija, koja se sudeči po svemu, ostati zavijena velom tajne.No tajne neče ostati njegova djela , koja nas i danas nadahnjuju,sa mnogo ljubavi u vjeruu i nadu za sretniju budučnost.Hala ti dragi J.Lennone, sve govri tvoja divna muzika, koja nam ovaj tuboran život čini podnošljivijim!!!

VL
RE
real
10:13 09.12.2012.

pa normalno....neki guzonja iz CiA je ocjenio da je Lenon opasan za poredak USA... ostalo je samo procedura, pa kad su mogli predsednika smaknut ovo je šala

VL
PN
premda_nije
11:12 09.12.2012.

Ako je John Lennon stvarno ubijen zbog puno ozbiljnijih, dubljih, skrivenijh razloga nego što se olako tvrdi po medijima svo ovo vrijeme, onda "oni koji su ga ubili" sigurno to neće razotkriti u nekoj emisiji tipa ovog dokumentarca, nego će se potruditi još više "zamutiti vodu" kroz takve priče drugim poluistinama i špekulacijama kako bi zaveli ljude, koji ionako sumnjaju u banalnost "ubojice - poludjelog fana" , još više na krivi trag. Za one koje zanima što bi moglo biti puno mračnije u smreti J. Lennona od svega što su znali o tome, dovoljno je uguglati frazu: theodor w. adorno and the beatles Treba znati da Theodor Adorno nije teka tako neeko opskurni lik, nego pripadnik Frankfurtske filozofske škole, osnivač (ili član) Tavistock Institutea i po svemu jedan od najzaslužnijih ljudi koji su pridonjeli današnjem nastanku i izgledu suvremene rock i pop kulture u muzici, pa i šire... (vidi wikipediju)

VL
VD
Vojo Dodevski
11:42 09.12.2012.

Od "Bika koji sedi", pa sve do Gadafija, americka administracija ubija sve sto joj stoji na putu apsolutnog gospodara planete

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.