Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je Reno Sinovčić
Povratak na članak

‘Zadarski Berlusconi’ počeo je kao ribar

Dugogodišnji član HDZ-a, iz stranke je istupio sredinom 2012. “jer mu, za razliku od mnogih, ruke nikada nisu bile u pekmezu”

Komentari 20

Avatar viki_nuland
viki_nuland
21:20 02.12.2014.

Ovaj lik je najbolji primjer novopecenih Hrvatskih miljunera i miljardera koji su se dobro nakrali unistavajuci drzavu. Danas su "ugledni gradjani" dok je ostatak od njih opljackanih gradjana prisiljen kopati po kontejnerima od smeca.

VL
TR
Trucker
20:25 02.12.2014.

Sinovčić je već u bivšoj državi bio pod istragom za namještanje utakmica! A njegovih 80.000 DM dnevno su bili iznosi koje je mjesečno ubrao na reketu ugostitelja i poduzetnika! Sa ribom u bivšoj državi nije mogao toliko zarađivat jer bii svi ribari onda bili miljunaši a ne sirotinja mokrog donjeg rublja! Lažiranje utakmica na sportskim kladionicama i sportskoj prognozi preko svojih igrača...bezobzirni reket svih ugostitelja...pustio bi te da uložiš, i kreneš s poslom, a onda bi došao ubirat....tko nije platio dobivao bi raznorazne inspekcije sve do zatvaranja lokala! I tu je sprega njega i bivše državne vlasti kao nove hrvatske vlasti. Podmazivao i ucjenjivao ....i tako nekih 30 godina, najbolje mu krenulo u bezvlašću ratne stihije. No njegovim uhićenjem nije problem riješen, jer njegovi igrači iz sjene će i dalje reketarit ugostitelje, uz blagoslov političke vlasti Zadra?

VL
BS
bravo_sammir
20:33 02.12.2014.

Svu mafiju rijesiti na kineski nacin, to je jedini put naprijed

VL
BR
brodludjaka
20:53 02.12.2014.

Ova drzava je stvarno prejadna. Što će nepismenom čovjeku novine i televizija???

VL
DH
dalibor.hren
20:37 02.12.2014.

Bio i ostao "ribar": lovi u mutnom!

VL
Avatar radera
radera
21:35 02.12.2014.

Nije prvo bija ribar nego policjot. Prvo je bija policajac, a tek posli je posta tajkun. Redosljed je u njegovoj životnoj priči bitan i od presudne je važnosti za razumijevanje lika i djela Rena Sinovčića

VL
Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
22:05 02.12.2014.

Da je sad blažena i ne prežaljena Jugoslavija,ta bi persona od drugova dobila betonske cipele i hodala bi po dnu Jadranskog mora.Bez pardona.A ovako će biti vrlo brzo na slobodi,kao i Bandolero.Ah,šta ćemo sad.Sve će to hrvatski radnik platiti kroz poreze koji su veći nego za vrijeme Turaka i Austrougarske.Pozzzzzz.svima.

VL
CA
carpediem
21:32 02.12.2014.

Ribari, Soferi, Dileri Drogom, Naftom Zlatom, Lageristi............ su nam postali Elitom u Drzavi tj. Tajkuni i onda se pitamo zasto imamo toliku veliku Korupciju zasto se radna mjesta unistavaju i radna snaga bjezi vani tj. zasto nam Drzava propada.

VL
TV
tv5378
20:57 02.12.2014.

Dno dna,rekao bi njegov UDBA-ski kolega "Sova".Prijatelj Linic suti,svi sute o lopovu Sinovcicu jer se to moze vrlo lako dogoditi I njima uskoroj buducnosti.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
22:45 02.12.2014.

Počeo je kao ribar, pa se učlanio u HDZ, dalje se sve zna...

VL
Avatar IvanR
IvanR
08:03 03.12.2014.

Nije problem u njemu, PROBLEM JE U NAMA. Trebati će puno vremena da se napravi reda u jednoj neurednoj državi kao što je Hrvatska.

VL
Avatar De.facto.de.jure
De.facto.de.jure
00:37 03.12.2014.

Zadarski Berluskoni, bomba naslov

VL
DU
Deleted user
07:54 03.12.2014.

Para vrti gdje burgija neće! Stara i vječno aktualna izreka. Čovjek je imao novac, državne službe na mizernoj plaći povodljive i sve savršeno funkcionira. Tko normalan očekuje da će porezni službenik sa oko 3000 kn plaće ići istraživati od kuda nekome silni novac. A iznad tog službenika su još neki koji su dobili za svoje potrebe. Takova situacija kod onih koji bi trebali provoditi zakone i kontrolirati od kud nekome novac nije na ovim prostorima od nastanka hrvatske države, to je od davnina. Dobro znam da je na području gdje živim sekretar sekretarijata za financije velikim obrtnicima radio poslovne knjige još u socijalizmu, a ta dobra praksa nastavila se i u ovoj državi. To svi znaju, jer je nomenklatura koja je radila u socijalizmu nastavila raditi i u ovoj državi, ali kako bi odjednom mogli promjeniti praksu i zaokrenuti se za 180 stupnjeva. U neredu koji vlada u državnim strukturama kriju se sva zla koja pogađaju Hrvatsku. Ali onima koji su na vlasti taj nered odgovara, i zbog toga se pojavljuju Sinovčići, Bandići i mnogi drugi izvikani i neizvikani koji su iskoristili situaciju u svoju korist. Uveli su OIB i šta su postigli s tim. Kome su provjerili imovinu putem tog broja i rekli, stani druže, od kuda tebi tolika imovina s tvojim primanjima. Primjer Zokijev brat. A mi šutimo i zbijamo se u hrpu kao ovce oko kojih kruže vukovi. Ovce su tu njima za hranu je nisu svjesne toga da kada bi sve krenule na vuka od njega bi napravile faširanac, nego svaka razmišlja kao spasiti svoju kožu. I neka im bude tako dok se ne osvjeste.

VL
KK
konj.kiki
08:40 03.12.2014.

Priznanjem, da je u bivšoj državi zarađivao - krao- 80.000 maraka, je taj kriminalac sve rekao. Takvi lopovi nisu nikada niti smjeli biti u HDZ-u, jer oni vrijeđaju poštenog čovjeka. Svaki normalan građanin se mora upitati, što je samnom, kada ja jedva i za kruh zarađujem u ovoj državi, a ovakvo govno se hvali, kako je krao i misli, da je to pošteno. Kakvu to policiju i sudstvo imamo? Ima još bezbroj takvih kriminalaca u Hrvatskoj. Čačić, Linić, Mesić i td.

VL
KG
Kult_Grada_Zagreba
08:54 03.12.2014.

Još jedan Mamićev kompić,,,još par stepenica i eto nas i kod njega :)

VL
SN
SNV
09:13 03.12.2014.

Ukratko Reno je ćovjek koji predvodi stotinjak rušitelja i palitelja koje HDZ narući po potrebi u Zadru i okolici

VL
DI
didazeljko
08:54 03.12.2014.

Za to vrijeme dok intenzivno pljujemo po Sinovčićima(koji su slijedeći?) negovori se o propadanju Hrvatske uz vodstvo SDP-a i s njima "posvađanog"predsjednika (nove pravednosti)Josipovića.Pamet u ruke!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.