Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privatizacija
Povratak na članak

Tko je prvi na redu: pacijent koji plaća ili osiguranik?

Zakon je osmišljen kako bi se javni novac slijevao u privatne džepove, uvjeren je dr. Dražen Gorjanski, najveći zagovornik javnog zdravstva

Komentari 6

TR
trabant7
07:05 25.04.2018.

Danke Deutschland!

VL
MV
Mijat vrdoljak
07:03 25.04.2018.

Jedan svjetski poznati ortoped iz Rijeke, predavač na nekoliko fakulteta radi u dvije skoro napoznatije klinike u Hrvatskoj i ima dvije privatne ordinacije u Zagrebu i Rijeci potpuno odvojeno jedno od drugog. U privatne dolaze samo privatni pacijenti i plaćaju keš. Osobno imam dobro iskustvo ali bez njegovog pristanka nemogu napisati njegovo ime ali mu mogu zahvaliti na pristupu i savjetima.

VL
PL
@ploto@
08:13 25.04.2018.

Ovo sam najavio,čim je onaj matan Kujundžić došao na mjesto ministra zdravstva.

VL
NO
nogogaz
07:58 25.04.2018.

Kakvo je to pitanje....pa zna se! Gotov je pokvareni komunizam pa i socializam! Sad je moderno eko i solarno....novac na sunce!!

VL
NO
nogogaz
08:05 25.04.2018.

Prava se u kapitalizmu naplaćuju....hvala bogu imam dovoljno novcai nekretnina! A oni koji ga nemaju sami su krivi ako su tražili kapitalizam umisto socializma i sami su krivi ako na izborima podržavaju ljeve i desne lopove. Ko je bia protiv danasnjeg sistema može mi se obratit pa možda mu pomognem. Na moderan "drugarski" naćin.

VL
BL
bluesman
23:43 24.04.2018.

Moro bi se pozdraviti sa zdravom pameti da u Hr otvorim privatnu praksu. Kako je iseljavanje uzelo maha ne bi imao koga ni lijecit. Sta cu sa zakonima koji su povrsni i nedoradeni, a trebalo ih je donjet pred 1010 god. Ovako samo mogu reci DANKE Dojicland :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.